Foto bij OO1

Harry POV:


Hijgend ren ik door de mensenmassa die zich in de te smalle gangen van de school verzameld heeft. Ik loop de conciërge bijna omver doordat ik nog even snel een blik werp op de flyer in mijn handen. Ik kan niet wachten tot de rest dit hoort, dit kan eindelijk onze doorbraak zijn. Ik zie de lokalen voorbij flitsen en voordat ik het weet sta ik voor lokaal 186, het lokaal waar ik bijna al mijn vrije tijd doorbreng.
Zodra ik de deur met een klap open stopt iedereen waar hij mee bezig is en kijken vier paar ogen mijn kant op. Zelfs Zayn was dit keer op komen dagen. Ik ben zo uitgeput van het rennen door de gangen dat ik niet uit mijn woorden kan komen. Zwijgend gooi ik de poster voor me op de tafel in het midden van het lokaal. De acht ogen die mij net aankeken, bestuderen nu grondig de poster. ‘’ Battle of the bands? Serieus Styles, we zijn geen twaalf meer.’’ Verbaasd kijk ik Liams kant op, dit kan hij toch niet menen. Zonder iets te zeggen graait Zayn naar zijn sigaret en loopt het lokaal uit.
‘’ Heb je gezien wat voor bands er ingeschreven zijn, daar zijn wij toch veel te goed voor!’’ Typisch Louis, altijd denken dat hij beter is dan anderen, maar voorlopig hebben wij nog nooit voor meer dan drie mensen opgetreden. Voorzichtig zet Niall zijn gitaar aan de kant en kijkt twijfelend naar de poster die ik zojuist op de tafel heb gegooid. ‘’ Misschien moeten we het wel doen. Als we ons willen inschrijven voor de X factor hebben we wel wat ervaring nodig. ‘’ Na de woorden van Niall verschijnt er weer een lach op mijn gezicht, is er toch nog iemand hier die nadenkt. ‘’Ja, wat hebben we nou te verliezen. Als we echt zo goed zijn als jullie denken worden we zeker eerste.’’ Ik zie Liams ogen de poster nog een keer goed bekijken, maar net als hij wat wil zeggen klinkt het oorverdovende geluid van de bel. Louis staat op en kijkt me aan: ‘’ We hebben nu geen tijd meer. Na schooltijd stemmen we erover.’’

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen