Part 1 ~ De Aankomst

Vanuit mezelf:

Ik ben best wel blij dat we zijn verhuisd, deze wijk ziet er echt gezellig uit. Als ik in het nieuwe huis loop zie ik dat er nog veel moet gebeuren. Ik loop naar me nieuwe slaapkamer en zie dat deze veel groter is als me oude.
Toen in een keer komt Sanne ( me zusje ) naar me toe gerend en schreeuwt: ROB MOET JE IS KOMEN KIJKEN!!!
Dus ik loop met sanne mee, ik zie dat ze naar haar nieuwe kamer rent. Ze wijst naar het raam dus ik ga kijken en zie een hele grote groep meiden bij de buren voor de deur staan. Ik hoor dat ze de naam Rein roepen! Ik draai me om en schreeuw: SANNE OMG ZE BEDOELEN DENK IK REIN VAN MAINSTREET!!! Dan zie ik dat sanne weg is! Ik kijk nog is naar buiten en zie dat sanne naar buiten loopt. Ze vraagt wat de meiden aan het doen zijn en zegt dat wij de nieuwe bewoners van het huis zijn. Het eerste wat de groep meiden meiden aan sanne vraagt is: BEN JE MAINIAC?
Sanne zegt heel overtuigend "ja!!"
Dan schreeuwen de meiden in een keer "OMG DAN BEN JE HET NIEUWE BUURMEISJE VAN REIN!"
Sanne verstijfd helemaal ze is zo blij en ze weet gewoon niet wat ze moet zeggen. Sanne zegt dat ze zo terug komt en rent naar me toe. Ze springt door heel de kamer van blijdschap! Ik moet er wel een beetje om lachen.
Ik zeg tegen sanne als de meiden weg zijn gaan we wel even langs, we zijn tenslotte de nieuwe buren.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen