'Dankje dat je meelij met me hebt!' Roept Hidan en rent naar me toe tot hij langs me loopt.'Graag gedaan.' Grijns ik en pak een Black Devil uit mijn leren jack.

Hidan kijkt me aan en zucht. 'Ben je nou nog niet gestopt?' Zegt hij en ritst zijn motorjack dicht. Ik schud mijn hoofd en blaas wat rook uit. 'En nu zal dat voorlopig ook niet gebeuren.' Zeg ik en trek mijn kraag hoger op. 'Whatever. Stap op, dan gaan we de stad in.' Ik stap achterop zoals Hidan me zei en sla mijn armen om zijn middel. Het schoolplein begeeft zich van de leerlingen en sommige kijken ons aan. Ik zou Hidan niet vertellen dat ik geen geld bij had. Ik wilde niks kopen, en ik zou ook niet naar de club gaan. Al had ik het wel aan Naruto beloofd. Hidan start de motor en geeft een paar keer flink gas. Licht gegil en gevloek klinkt. Mensen stappen opzij en Hidan scheurt van het schoolplein af. 'Ik vind alles best maar rijd ons godverdomme niet dood!' Roep ik naar voor en probeer geen haar in mijn mond te krijgen.

In de stad stap ik af en constateer dat ik mijn sigaret ben verloren. 'Je,..haar.' Klinkt Hidan's verbaasde stem. Meteen wist ik dat er zwarte strepen door heen zaten. Ik draai me om en glimlach. 'Vraag me niet hoe, dat weet ik namelijk ook niet.' Hidan lacht en slaat een arm om mijn schouder heen. 'Goed, ik laat je eerst TimeTurner zien, dan lopen we naar de grootste disco kledingwinkel.' Zegt Hidan en stopt de sleutels van zijn motor in zijn jaszak. Ik knik en kijk vanuit mijn ooghoeken naar zijn arm die om me heen hing en bloos lichtjes.

Reageer (2)

  • animevampire

    (H)

    1 decennium geleden
  • Poochyena

    Haha schattigxD
    snell verderrr!!!!(H)

    (yeah)(hoera)(dance)(yeah)_O_

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen