Sorry voor laat hoofdstukje, willen jullie ook kijken bij me nieuwe Story ? Ordinary love met Liam Payne ? :)

Lena Hace.

Algauw opende ik het smsje en keek ik er lipbijtend naar en een grijns verscheen er op me gezicht.

Hey, ja ik kan vanavond wel als Liam ook mee kan? Misschien kan je nog wel vriendin mee nemen? xNiall welke vriendin zou ik mee moeten nemen? Een zucht verliet mijn mond, mischien dat Rian wel mee wou, snel zocht ik door me contacten lijst heen. Liam die mee ging, ja hem kende ik ook nog wel, hij zat samen bij mij en Niall in de klas een best leuke en knappe jongen om te zien. Snel klikte ik mijn contact Rian aan en drukte op het bel icoon. Het leken wel uren te duren 'Met Rian' hoorde ik door mijn telefoon heen 'Hey met Lena, zin om vanavond met mij, Niall en Liam te gaan stapen bij de disco Low?' vroeg ik in een snelle zin, ik hoorde zacht gelach 'Dat is lang geleden! maar ik heb toch niets te doen, hoelaat bij de ingang van Low?' vroeg ze, gelukkig kon ze. 'Tien uur?' vroeg ik 'Ja is goed' ik glimachte 'Oke tot dan!' daarna drukte ik haar weg, nou dat was ook weer geregeld. Opnieuw drukte ik bij Niall op nieuw bericht.
Oke gezellig! Ik neem Rian mee, tien uur voor de disco Low? x Lena Voordat ik het wist had ik alweer een smsje terug met dat het goed was.

Op mijn gammele fiets fietste ik naar de disco toe, het was ongeveer tien minuten fietsen dus zou ik vast wel optijd zijn. Ik had een kort zwart jurkje aan met glitters er door heen en me zwarte hakken eronder Het was best lang geleden dat ik uit was geweest dus had ik zin aan vanavond. En het zou zeker een feestje worden. Ik stapte van me fiets af en zag Rian al staan ik stopte me spullen zoals geld en mobiel in me bh en liep naar haar toe 'Hey!' ik glimlachte en gaf haar een knuffel Rian en ik waren altijd goeie vriendinnen 'Hoihoi' glimlachte ze 'hoe is het?' vervolgde ze gelijk 'Ja super, met jou?' ze knikte 'Mooi, ja ook!' weer knikte ik en glimlachte toen ik de jongens zag, wauw wat was Liam veranderd, hij was gespierder geworden. Nadat we nog even buiten hadden gepraat met de jongen liepen we naar de ingang waar we gelijk door naar binnen konden lopen, vroeger ging dat wel anders moest je eerst je ID laten zien en soms deden ze ook nog moeilijk, in de hal hoorde ik de muziek me gehoorgangen al binnen dreunen. Ik hing mijn jasje op en liep door naar de grote klapdeuren met Rian en de jongens achter me aan heupwiegend liep ik door de menigte heen het was iets voor half elf en het was al best druk voor de zaterdag avond. Een beetje mee dansend baande ik een weg naar de bar toe. Liam kwam naast me staan 'Je bent niets veranderd' zei hij in me oor maar dan iets harder dan normaal anders kon je niets horen. Ik keek hem even vreemd aan. 'Negatief?' zei ik terug en Liam lachte en schudde zijn hoofd van nee. ' Moet je een drankje?' vroeg hij terwijl hij zijn portomonee pakte ik knikte en glimlachte 'doe maar een drankje' hij knikte en ik zag dat hij vier shotjes had besteld geen idee. 'fimen' zei hij, een drankje dat smaakte naar sterke mint. Ik glimlachte en keek opzij naar Niall en Rian die gezellig aan het kletse waren. Liam rekende af en gaf me een shotje, en de rest ook we namen een toost en sloegen hem allemaal tegelijk naar achteren.

De avond ging snel, het was iets voor half één en ik voelde hem al behoorlijk hangen. Liam en ik zaten bij de bar terwijl Rian en Niall ergens aan het dansen waren. Liam keek me aan en ik zag hoe zijn ogen over mijn lichaam gleden. Zacht beet ik op mijn lip terwijl ik hem even aan keek, ik voelde hoe zijn hand de binnenkant van mijn been streelde. Liam drukte een kusje in me nek 'Ga je mee babe?'


___

Kort maar krachtig haha ;p

Reageer (1)

  • MrStark

    Heel krachtig :p

    Weer goed stukje! :3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen