Ik schrik, iemand heeft zijn handen voor mijn ogen. Ik ruik een bekende geur, Rein. Ik had het ook gewoon kunnen weten. 'schrok je' fluistert hij in mijn oor. 'Ja natuurlijk, wat denk je zelf' ik geef hem een hele zachte stomp in zijn maag. 'Auww!' schreeuwt hij, hij begint te lachen. Samen lopen we naar binnen. ***PLING*** Rein en ik krijgen allebei een whatsappje. vast in het groepsgesprek.
Daan: Hee ik ben nu met Rosanne, ze zeurt de hele tijd of ze mee mag...
Esmee: Ja van mij mag het, maar ik heb niet genoeg bedden, ik heb nu al te kort, dus ik slaap al bij rein.
Owen: ik kan wel een luchtbed meenemen.
Esmee: okeoke

'Je wilt toch niet dat ze komt?' vraagt Rein aan me. 'Klopt, ik ben de enige..' ***DING-DONG*** ik kan mijn zin niet afmaken, de bel gaat. Ik doe de deur open 'Heee' het zijn Nils, Angelica en Owen. Ik geef ze een knuffel, samen lopen we naar boven, en zetten we alvast onze bedden klaar. Eva komt binnen gelopen. 'Heeee' roept ze door de hele kamer, zodat ze van iedereen aandacht krijgt. Dat vindt ze vast niet erg want daar houdt ze wel van. 'Mag ik vanavond ook bij jullie slapen? van mama mag het'. ''Nee'' dat is het eerste wat er uit mijn mond komt. 'Hoezo niet ?' vraagt owen terwijl hij me vragend aankijkt. 'Zoek lekker vrienden van je eigen leeftijd' ik sta op, en loop samen met Eva naar mijn moeder toe die beneden op de bank zit. 'Mam, wil je haar alsjeblieft ervan overtuigen dat ze niet bij ons kan slapen, en maar lekker vrienden van haar eigen leeftijd moet zoeken'. 'Ach, doe eens normaal Es, zullen wij maar een film kijken?' vraagt mijn moeder aan mijn zusje. Eva trekt de kast open en pakt al haar barbie dvd's. 'Hmmm.. welke zullen we kijken?'. Mooi daar zijn we voorlopig vanaf. Ik ren weer naar boven. Als ik op de gang sta, hoor ik Angelica, Nils, Owen en Rein smoezen. Ik blijf even staan, en hoor iets met verjaardag, ze zijn vast iets aan het verzinnen voor mijn verjaardag. Ik loop naar binnen ''Zo van haar hebben we geen last meer, ze gaat een film kijken met mijn moeder''.
Waar blijven Daan en Rosanne eigenlijk?'' Angelica pakt haar mobiel en begint in die groep te praten.
Angelica: Daaaaan, Waar blijven jullie, we wachten.
Rein: Jaa Daaantje
Esmee: we vinden het lullig om al te beginnen met de film dus we wachten wel

Als het bijna half een is, zijn Daan en Rosanne er nog steeds niet. We hebben de hele tijd zitten praten over van alles en nog wat. 'Zullen we maar gaan slapen?' vraag ik terwijl ik begin te gapen. 'Ja is goed,ik wordt ook al een beetje moe' Owen laat zich vallen en pakt nog even zijn mobiel er bij. 'Slapen bij Esmee met Rein, Nils en Angelica, Daan waar ben je man?!' Ik retweet hem en ga dan ook slapen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen