Zacht beet ik op mijn lip en wende mijn gezicht af, nee ik moest hier niet op reageren waarom zou ik? Ik draaide me om en liep naar de kassa. 'Dat word dan twee euro veertig' zei ik zacht en keek naar Niall die knikte. Hij pakte wat los geld uit zijn zak en liep naar de kassa, ik opende de kassa en legde de twee twee euro's er in en gaf hem een euro en zesitg cent terug. 'Alsjeblieft' Niall pakte het geld aan en keek me een beetje verbaasd aan omdat ik mijn zin niet af maakte. 'We kunnen wel een keer gaan stappen?' zei ik en glimlachte naar Niall. Opzich leek het me wel gezellig er was een leuke club in het zelfde straat als John Josh. Hij knikte 'lijkt me leuk' hij trok zijn jas weer aan. Hij pakte een stukje papier uit zijn jas 'heb je een pen?' ik knikte en draaide me om en zocht in het laadje achter de bar waar ik een pen vandaan haalde en gaf het aan hem. Ik keek mee hoe hij zijn nummer op het blaadje schreef 'sms of bel me maar wanneer we gaan stappen' hij knikte de pen in en liep weg. Ik pakte het papiertje zijn nummer stond er op met een x er onder waarom die ik? Bij die gedachten vouw ik het papiertje dubbel en stop het in mijn broekzak mijn ogen gleden naar de klok nog twee uur en dan was ik weer klaar voor vandaag.

Het was zaterdag middag en mijn ogen stonden naar het beeldscherm van mijn mobiel, was dit een goed smsje? Misschien kon hij vanavond wel helemaal niet, of had hij geen zin. Maar ik moest hem sms'n of bellen, bellen vond ik persoonlijk raar staan iemand bellen die je al heel lang niet meer gesproke hebt, niet dat we op school vaak met elkaar hebben gepraat. Een zucht verliet mijn mond en ik besloot toch maar op verzenden te drukken.

Hey Niall,
Zin om vanavond mee te gaan stappen?
xLena


Nou was het afwachten op een reactie. Eigenlijk had ik wel zin om te gaan stappen wanneer had ik dat voor het laast gedaan? Een jaar geleden sinds ik op mezelf woon heb ik veel verschillende baantjes gehad, en eigenlijk werk ik nu pas het langst bij John Josh. Tikkend met me nagels op het aanrecht wachtte ik totdat de pizza klaar was die ik in de oven had gestopt vandaag had ik geen zin om wat te gaan koken. Een glimlach verscheen er toen mijn beeldscherm licht begon te geven.



Sorry voor het korte stukje!
Reactie? xoxo

Reageer (1)

  • MrStark

    Maakt niet uit dat het kort is! Het is echt goed! I love this story.
    Ben benieuwd wat Niall antwoord :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen