{vanuit Esmee}

Elk moment kan de bel gaan, en dan hebben we eindelijk vakantie! ***TRINGGG*** de klas staat op en rent naar buiten. Als Angelica, Rosanne en ik bij de kluisjes staan, doet iemand opeens zijn handen voor mijn ogen 'HET IS VAKANTIEEE!!' ik hoor dat het Rein is. Ik draai me om en geef hem een knuffel. 'Wat ga je vanmiddag doen?' vraagt hij. 'Ik ga naar het strand met Angelica, ga je ook mee?'. 'Ja, is het goed dat Nils ook mee gaat?'. 'Natuurlijk, dat vindt Angelica vast niet erg'. We beginnen te lachen.
Angelica en ik zetten onze fietsen neer en lopen naar het strand. In de verte zien we Rein en Nils al zitten, we lopen naar ze toe. 'Heee' roep ik. Rein loopt op me af, tilt me op en rent het water in. Ik gil 'AAA! Rein! het water is koud!'. Ik spring op zijn rug waardoor hij omvalt en ook in het water terecht komt. Als hij boven water komt, sla ik mijn armen om zijn nek, en geef hem een zoen. 'I love you!' fluistert hij in mijn oor. Ons momentje wordt verstoord door Nils, Angelica, Daan en Owen. Ze spetteren ons nat. 'WATERGEVECHT!!!' roept OWEN.

Als we zijn uitgezwommen gaan we naar de snackbar, om een patatje te eten. Ik pak mijn mobiel er even bij om mijn moeder te appen.
Esmee: Hee mam, ik blijf hier eten, we halen wel wat bij de snackbar !x
Mam: Ja is goed lieverd, als je het maar naar je zin hebt.
Ik sluit mijn mobiel af. 'kan ik nog ergens zitten?' vraag ik, want ik zie dat alle stoelen bezet zijn. 'Jahoor, kom maar op schoot' ik loop naar Rein toen, en ga bij hem op schoot zitten. In de verte zie ik Rosanne aan komen lopen. Ze weet toch nog een stoel te krijgen en komt er bij zitten. 'Heeyy' zegt ze tegen iedereen. iedereen antwoord terug. Iedereen is druk met elkaar aan het kletsen, 'Zal ik vanavond bij je komen slapen?' fluistert Rein in mijn oor. 'Ik zou ookal met Angelica, je kan wel mee. Misschien kunnen Nils, Owen en Daan ook weer mee?' vraag ik. 'En Rosanne dan?'. 'Ze wil toch alleen maar aandacht van Daan'. We beginnen te lachen. Ik pak mijn mobiel en maak een groeps app aan.

Esmee: Heeee peoplee
Rein: Heyy schatjee
Owen: Helloowtjess
Daan: Heeeeeeeeeeeeeey
Esmee: vanavond slaappartijtje bij mij?!
Angelica: Ik zou sws al komen dus ja
Nils: Jaa leuk!
Owen: Ja is goed
Daan: Horror?
Rein: Jaa
Esmee: Nee

We beginnen met zijn alle te lachen, alleen Rosanne niet'. 'Wat is er?' vraagt ze, en ze kijkt ons raar aan. 'Niks hoor!' Zeggen we tegelijk, we proberen onze lach in te houden. Maar dat lukt niet, we beginnen nu nog harder te lachen.

Als ik thuis ben ga ik meteen naar mijn moeder toe. 'Mogen we vanavond met zijn alle hier logeren?' vraag ik aan mijn moeder. 'Jaa natuurlijk, gezellig. Je weet wel dat Eva ook thuis is he?'. 'Ja, wat maakt mij dat uit. Ik heb mijn eigen vrienden'. 'Je weet wel dat ze soms irritant kan zijn als je met je vrienden bent. Ik heb je gewaarschuwd!'. Ik ren naar boven en ik ruim de zolder nog een beetje op. 'Lieverd, je fiets staat nog niet in de schuur'. Ik ren naar beneden om mijn fiets nog even binnen te zetten. 'Kijk uit hoor, zo meteen word je nog mee genomen door een enge kerel' Eva probeert me bang te maken. 'Hahah, daar wordt ik echt niet bang van hoor' ik steek mijn ting uit.
Als ik naar buiten loop, en mijn fiets binnen wil zetten, Wordt het opeens donker voor mijn ogen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen