{vanuit Esmee}

We zitten in de kleedkamer, we hebben ons net omgekleed. 'zullen we hierna nog even de stad in?' vraagt Angelica terwijl we zitten te wachten totdat we naar binnen mogen. 'Ja leuk, ik heb nog een nieuwe bikini nodig'. 'je moet er natuurlijk uitzien voor Rein, haha'. 'Ja natuurlijk' zeg ik en we beginnen te lachen.
'Kom maar hoor!' roept Pascale vanuit de zaal. Pascale is onze danslerares, en kan echt super goed dansen. 'Zijn jullie er klaar voor?' vraagt Pascale als we de zaal in komen. 'Jaa' roepen wij. En we gaan beginnen.

'Zullen we beginnen bij de H&M?' vraagt Angelica als we zijn aangekomen in de stad. 'Ja is goed' we lopen de H&M in. Als eerst gaan we kijken bij de bikini's ik zie een licht blauwe hangen met sliertjes, die neem ik mee op te passen. 'over een paar weken ben ik al weer jarig, daar moet ik ook nog wat voor' Ik zoek in de rekken of ik een leuk jurkje kan vinden. 'Is dit niet wat voor jou?' Angelica houdt een jurkje in de lucht. 'Wauw, ja die is echt mooi. en we lopen samen naar de pashokjes.

{vanuit Rein}

nu Esmee en Angelica weg zijn kunnen we het hebben over jongens dingen, meisjes. 'Esmee is over een tijdje jarig, ik heb een leuk cadeau bedacht maar ik wou het toch nog even overleggen met jullie'. 'vertel..' zeg Nils, en ze kijken me alle drie nieuwsgierig aan. 'Ik ga natuurlijk al met haar op vakantie, maar het leek me nog leuker om een weekendje weg te gaan zonder ouder. Dan gaan jullie ook mee, Angelica, Rosanne, en als Jullie (daan en owen) in die tussentijd ook een vriendin hebben kunnen die ook mee. Ik dacht misschien kunnen we naar Center parks?'. 'Jaa super tof idee, ik stem voor!' Owen steekt zijn hand in de lucht. 'Ik ook' Nils en Daan steken ook hun hand in de lucht. 'oke mooi' zeg ik 'ik heb het idee om het in het weekend van haar verjaardag te doen ze is op zaterdag jarig, maar viert het die donderdag ervoor'.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen