nieuwwwweee

{vanuit Esmee}

Als ik wakker word hoor ik Daan en Owen smoezen, ze praten net te zacht. dus ik kan het niet horen. Ik ben nogal moe dus ik probeer verder te slapen. Als ze kei hard beginnen te lachen roept Nils meteen 'Kan het wat stiller!'. Ze beginnen nog harder te lachen, dus ik besluit maar ook mijn kussen naar hun toe te gooien. 'Oh gaan we het zo spelen?' terwijl Owen kussens verzamelt. Als eerst gaat hij naar Angelica toe, Daan loopt met een kussen naar Nils. Oke nu komen ze naar mij. Achter me zie ik nog een kussen liggen, als ze bijna bij me zijn sta ik op, pak ik het kussen, en we beginnen een kussengevecht.
Als zo ongeveer 5 minuutjes bezig zijn vraagt Nils 'Waar is Rein eigenlijk?'. 'Wow, is hij weg dan?' vraagt Angelica verbaasd. Ik ren als een speer naar beneden. Als ik in de keuken kom zie ik Rein staan. Ik loop naar hem toe een geef hem een knuffel 'goedemorgen schatje' zegt hij. Hij geeft me een kus. 'Ik was net een ontbijtje voor je aan het maken'. 'Ahhww, wat ben je toch lief' ik geef hem nog een knuffel.

{vanuit Rein}

Esmee en ik staan nog te knuffelen in de keuken als Nils binnen komt. Esmee heeft het niet door. Nils kijkt me vragend aan, ik geef hem een knipoog. Hij weet genoeg, we zijn samen. 'Heee, cupido's' zegt Nils en hij loopt verder de keuken in. 'Moet jij nodig zeggen' Esmee probeert het boos te zeggen, maar kan haar lach niet inhouden. 'Ik heb je wel door hoor Nilssie'. 'Hebben jullie al?' vraag ik. 'Nee, ik heb er nog geen goed moment voor gehad. ik wil het zo snel mogelijk doen'. Ik pak het dienblad die ik heb klaargemaakt, en samen lopen we naar boven.

{vanuit Owen}

Nils is net naar beneden gegaan om te kijken waar Esmee en Rein blijven. 'Zo Angelica, dus jij vind Nils leuk' zegt Daan plagerig. 'euhmm, ja.. een beetje, een beetje heel erg' ze wordt rood. 'Nou dat komt mooi uit, Nils jou ook' ik zie aan haar dat ze opgelucht is. 'Hoe weten jullie dat?'. 'Dat weten we niet, dat zien we.' zegt Daan. Dan komen Nils, Rein en Esmee binnen. Rein heeft een dienblad met het ontbijt in zijn handen. ***PLING*** een berichtje van wie zou hij zijn? ik pak mijn mobiel en druk hem aan.
Denise: Heyy babe, mijn ouders moeten 9 uur al weg, over een half uur dus, wil je dan bij me zijn? xx
Owen: Ik denk niet dat ik dat red, ik ben nu nog bij Rein
Denise: ohh, wat was je daar doen?
Owen: We waren aan het logeren, met Nils, Daan, Rein, Angelica en Esmee
Denise: Ook met meisjes?!
Owen: Ja en?!
Denise: Sorry ik moet het nu doen, ik kan je niet meer vertrouwen, het is uit!
'Jezus man' Daan schreeuwt het door de hele kamer. ''Wat zit jij mee te lezen?' vraag ik chagrijnig aan Daan. 'Sorry hoor, is dat zo erg?'. 'Nee sorry, ik liet me gaan'. 'wat is er aan de hand?' vraagt Rein nieuwsgierig. 'Denise heeft het uitgemaakt, ze kan me niet meer vertrouwen. Weetje niet dat ik het zo erg vind, ik wou het zelf ookal uitmaken, maar dan in het echt niet over whatsapp'.
***PLING*** nog een berichtje, maar dan op Esmee haar mobiel. Ze leest het berichtje hardop voor. 'Hee Esmee, de dansles van vandaag gaat toch door, we hebben de tijd hard nodig. Kan je er om half 3 zijn samen met Angelica?'.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen