{vanuit Rein}

Bij elk eng stukje van de film, kruipt Esmee steeds dichter bij me. Ondertussen zijn Nils en Angelica ook bij elkaar gaan liggen. Voor de grap kruipen Owen en Daan ook de hele tijd naar elkaar toe.
Om 2 uur 's nachts ben ik nog steeds wakker, ik moet de hele tijd denken aan Esmee. Ik zie aan de bewegingen die ze maakt, dat ze wakker is. Ik ga dichter tegen haar aan liggen en fluister in haar oor. 'Esmee... Esmeetjee... Essie bessiee' Ze draait zich om en lacht. 'Wil jij mijn meisje zijn?' Vraag ik aan haar. 'Ja natuurlijk wie wilt dat nou niet!'.

{vanuit Daan}

Het is half 7, ik word wakker door de mobiel van owen. Hij krijgt een berichtje. Owen schrikt ook wakker en pakt zijn mobiel. 'Goedemorgen man!' fluister ik, omdat de rest nog slaapt. 'Goedemorgen'. Van wie heb je een berichtje?' Vraag ik nieuwsgierig. Ik pak zijn mobiel af en lees het berichtje. 'Heyy schatje, zullen we vanmiddag wat doen x denise'. 'Eehm, ja is goed x' reageert hij. Owen kijkt alsof hij er geen zin in heeft. 'Wat is er?' Vraag ik maar. 'Ik wil het uitmaken, telkens als ik met haar ben voel ik met niet goed'. 'Weet je het zeker?'. 'Ja, ik zit er al een tijdje mee, en ik wil het niet langer zo houden. En ik vind denk ik een ander meisje veel leuker'. 'Wie dan?' Vraag ik weer nieuwsgierig, altijd al heb ik zo'n gesprek met Owen ben ik degene die de vragen stelt. 'Dat nieuwe meisje in de klas'. 'Nee, serieus?! Vind je dat kleine meisje met die vlechtjes leuk?! Dat is echt niets vo...' Ik kan me zin niet afmaken, en Owen onderbreekt me al. 'Nee, wat denk jij wel niet, we hebben toch twee nieuwe meisjes in de klas!'. Dan beginnen we allebei kei hard te lachen, net iets te hard. 'Kan het wat stiller!' Horen we achter ons, volgens mij is het Nils. We lachen nog harder. Opeens komt er een kussen op ons af, Esmee gooide hem. 'Oh gaan we het zo spelen?' Owen staat op, verzameld alle kussen die hij kan vinden en begint een kussen gevecht.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen