{vanuit Esmee}

Ik: heyy Rein, ik heb er super veel zin in!
Rein: Jaa ik ook, ik ben er over 5 minuten!x

Nog even snel mijn make-up bijwerken, ik heb nou eenmaal een date, dus dan moet ik er goed uitzien.
***DING-DONG***
'Esmee ben je klaar, Rein is er'. 'ja, ik kom er aan'. Ik ren als een speer naar beneden, eenmaal beneden aangekomen staat Rein in de gang. 'Hee'. zegt Rein en hij lacht met ze super schattige leuke lach. 'Hee' zeg ik verlegen. Waarom moet ik nou weer zo verlegen zijn?! Ik pak mijn jas en loop met Rein naar buiten. 'Doeg mam!'. 'veel plezier he lieverd!'.
'Nou wat gaan we doen?' vraag ik aan Rein. 'Dat ik nog steeds een verassing, kom we gaan. Jij mag achterop'. Ik spring bij hem achterop en doe mijn handen om zijn middel.
'we zijn er'. zegt Rein als we zijn aangekomen bij het strand. in de verte zie ik een kleedje liggen, met een mand. 'gaan we picknicken?' vraag ik. 'Jaa, vind je dat leuk?'. 'Jaa super!'
Als we zijn aangekomen bij het kleedje gaan we zitten, in de mand zitten allemaal lekkere dingen. 'Awhh, echt super lief dat je dit doet'. 'Ik doe dit allemaal voor jou'. Ik loop naar hem toe en geef hem een knuffel, het voelt zo fijn bij hem.

{vanuit Nils}

Als ik bij Rein thuis aankom, zie ik dat ik veel te vroeg ben. maar dat maakt niet uit, dan kan ik hem nog even overhoren voor Esmee. 'Hee Nils'. roept Rein als ik binnenkom 'Hoe was je date met Esmee?'. Dat was het eerste wat ik vroeg. 'Jaa, het was echt geweldig. Ik begin nu echt wat voor haar te voelen denk ik. En hoe was jou date?'. 'Bij ons was het ook echt super gezellig, we hebben veel gelachen samen. Ik vind haar ook echt super leuk. Is het vanavond een goed moment om haar te vragen?'. 'Ja natuurlijk, ik was het ook van plan'.
***DING-DONG***
'Daar zijn ze denk ik' zegt Rein terwijl hij naar de deur loopt. Ik loop achter hem aan. 'Hee' het is alleen Esmee die er is, Angalica nog niet, jammer. Ik zie die glinstering in haar ogen, hoe ze naar Rein kijkt. Ze loopt naar Rein toe een geeft hem een knuffel. Dan komt ze naar mij toe om mij een knuffel te geven. 'Geef je tas maar, dan breng ik hem alvast naar boven'. 'zozo Rein begin je nu opeens het heertje te worden' plaag ik hem. 'Ik loop wel mee naar boven'. Rein en Esmee lopen naar boven.
***DING-DONG***
'Doe jij open?' schreeuwt Rein naar beneden. 'Jaa'. Ik doe de deur open, en daar staat Angelica. 'Hee'. ook haar geef ik een knuffel. 'Hoe gaat het' vraag ik aan haar. 'jaa gaat goed, waar kan ik mijn tas doen?'. 'Die kan je boven zetten, daar zijn Rein en Esmee ook. Kom maar mee'.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen