heyy
sorry deze is best wel kort..
maar vanavond komt er miss nog een deel

{vanuit Esmee}

'Mam, ik ben thuis' roep ik door het huis terwijl ik binnen kom. 'En, hoe was de eerste repetitie?'. 'Jaa, echt super leuk. Maar we moeten wel opschieten, over 2 weken is het concert al!'. Ik ren naar boven en spring onder de douche. Ughh ik stink.
Als ik uit de douche kom zie ik dat ik een berichtje heb van een onbekend nummer. OMG het is Rein.
'Repetitie was super! Heb zin in zaterdag! xx Rein'. Uhmm, wat zal ik antwoorden. 'Jaa, ik vond het ook super leuk, en zaterdag word dat het weer'. Meteen daarna open ik het gesprek met Angelica.
Ik: Hee heb jij ook een berichtje gekregen van Rein?
Angelica: Nee, jij wel dan?
Ik: Jaaa, hij zegt dat hij de repetitie super vond en dat hij zin heeft in zaterdag.
Angelica: Wat is er zaterdag dan?
Ik: de volgende Repetitie.
Angelica: Owhjaa haha!
'Lieverd, kom je eten?' hoor ik mijn moeder roepen. 'Jaa ik kom mam'.
Ik: ik moet eten, spreek je later xx
Angelica: eetsmakelijk! xx
Ik ren naar beneden. Als ik beneden ben zie ik Nils aan de eettafel zitten. 'Heee Nils' roep ik. 'Heey es' zegt hij terwijl hij opstaat om me een knuffel te geven.

Na het eten gaan we naar mijn kamer toe. Ik ken Nils al vanaf groep 3, ik kan echt alles met hem delen. 'Nou het is bijna Valentijnsdag, heb je iemand op het oog?' vraagt hij nieuwsgierig. 'Sinds wanneer ben jij daar mee bezig?'. 'Nou gewoon, sinds ik iemand op het oog heb' ondertussen word Nils rood. ''Wieee?? dan vertel ik het ook''. 'oke, Angeliaca'. 'Echt? ahhw wat schattig, jullie zouden wel een leuk stel zijn samen'. 'En nu jij'. ondertussen word ik ook rood.'Eehm, ik vind...'.'rein leuk' onderbreekt Nils me. 'Hoe weet je dat?' vraag ik heel verbaasd aan Nils. 'Kom op he. Ik zit sinds groep 3 bij je in de klas, als ik jou zo naar hem zie kijken weet ik genoeg'. 'Was het echt zo duidelijk?'. 'nee hoor, ik ken je nou eenmaal gewoon te goed'.

Reageer (1)

  • xangelica

    nogeeeen vanaaaaf <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen