'ESMEE, ESMEE' Nils komt rennend de woonkamer binnen. 'Daan verteld me net dat we morgen audities gaan houden voor de achtergrond danseressen. Jij, Angelica, en Rosanne, dit is jullie kans!'. 'Nou dat weet ik nog niet hoor, zo goed zijn we niet'. 'Echt wel! jullie zijn top! ik weet zeker dat hun het wel willen'. 'dat zullen we zien' Esmee pakt haar mobiel en opent whatsapp.
Esmee: hee meiden, Nils verteld me net dat morgen die audities zijn voor danseres bij mainstreet, zullen we?
Angelica: Nou, dat weet ik nog niet hoor. Zie je mij al staan, met een hoofd zo rood als een tomaat!
Rosanne: Kom op An je bent toch geen mietje of wel?
Angelica: Oke, Oke!
Rosanne: YES!
Esmee: Dan zie ik jullie morgen!
Ze sluit haar whatsapp weer. 'Ik zei het je toch, ze willen het wel'. 'Ik heb toch niet gezegd dat ze niet willen'. Dan komt Stijn binnen met een vol gepropte plastic tas. 'Drie keer raden wat er in de aanbieding is'. 'Chocolade!' roept Esmee meteen. 'Nee, Winegums!' hij scheurt de zak open en er vallen wel meer dan 10 zakken uit de plastic tas.

{ }

'Nummer 56, je bent aan de beurt' wordt omgeroepen door de luidsprekers. 'Dat ben ik!' roept Rosanne. Ze loopt naar de deur, en loopt naar binnen. Het eerste wat ze ziet als ze binnen komt is Mainistreet! Het liefste rent ze nu naar hun toe maar ze houdt zich in.
'En, en, en, hoe was het?' vragen Esmee en Angelica nieuwsgierig als Rosanne naar buiten komt. 'Het was echt geweldig! Mainstreet was er ook, en Daan hij is zoo knap in het echt'. 'Hahaah'

{ }

'Wie vinden jullie het beste?' vraagt de manager aan Mainstreet. 'Esmee'. 'Angalica'. 'Rosanne 'Esmee en Angelica'.
'Oke zijn jullie het er allemaal mee eens dat het Esmee en Angalica worden?'
'Jaa' roept Rein volle overtuiging. 'Ik heb liever Denise' jammert Daan. 'Dat kan je niet maken, ze zijn met zijn 3e beste vriendinnen' zeurt Nils
'Ja dat is waar, maar we zoeken er maar 2, en Esmee en Angelica zijn nou eenmaal de beste' vertelt Owen. 'Ik ben voor' zeggen Rein, Nils en Owen terwijl ze hun hand in de lucht steken. 'Ja, dan heb ik geen keus' en Daan steekt ook zijn hand in de lucht.

{ }

'Oke zullen we de brief tegelijk openmaken?' zegt Rosanne enthousiast. '1,2,3' en ze scheuren alle drie de brief open. ' YESS, ik ben door!!' Esmee doet een dansje van blijdschap. 'JAA, ik ook' Angelica danst met haar mee. 'Ik niet' Rosanne rent huilend weg.

{ }

Angelica: Rosanne, waarom rende je nou opeens weg?
Rosanne: Sorry, ik hoopte zo dart ik door was.
Esmee: Ik snap het, sterkte
Angelica: Volgende keer beter!

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen