Foto bij Het nieuwe meisje -1-

Dit verhaal gaat over een vriendschap die dreigt uit elkaar te gaan.
Misschien hebben ze nog geluk en veranderd dat alles.

Het nieuwe meisje


Daar zit ik dan bij Scheikunde samen met Madelief, we kijken hoe de docent opschept over zijn werk net zoals altijd wil hij zijn goede “skills” aan ons laten zien. Je moet het natuurlijk wel goed doen kinderen, dus let goed op anders ga je zo de mist in ! Kijk maar eens hoe vloeiend ik de blauwe vloeistof in het reageerbuisje giet. Wat mooi ! U kunt het heel erg goed ik ben een beetje jaloers op u roept Pieter tegen de docent. Oh maar Pieter ik kan het je wel aanleren ! Je moet gewoon goed opletten maar net zo goed als ik…. dat kan je natuurlijk niet !

Opeens word er hard op de deur geklopt. Oh maar natuurlijk ! Er komt een nieuw meisje bij ons in de klas ze heet Charlotte doe aardig tegen haar want ze is net verhuisd en ze heeft daar nog steeds veel verdriet van. De deur gaat open en in de deuropening staat een van de mooiste meisjes die ik ooit heb gezien in mijn leven. Ze heeft goudblond krullend haar, haar huidskleur is bruin van de zon terwijl het hartje winter is, en ze draagt de allermooiste kleding die ik ooit heb gezien. Hallo ik ben Charlotte ik ben 13 jaar oud ik woon met mijn ouders in een groot huis, mijn hobby’s zijn hockey en golf, en ik vind het leuk om op vakantie te gaan naar Turkije. Het meisje komt al direct bekakt over ik vind het meisje maar niks. Lief meisje he Sophie ? Misschien kunnen wij vriendinnen met haar worden ! Ehe.. ja misschien wel Madelief zeg ik. Hallo Charlotte, naast wie zou jij willen zitten ? we zijn net bezig met een leuk proefje. Het meisje wijst mij en Madeliefs kant op. Volgens mij vind ze mij en Madelief aardig maar ik wil liever niks met haar te maken hebben. Ze komt naast Madelief zitten en de hele les hoorde ik gegiechel in mijn rechter oor.

Eindelijk ben ik thuis even op Facebook kijken. Al snel tik ik Charlotte Huizinga in ik zie een account en ik klik erop. Al snel zie je honderden moddelenfoto’s van Charlotte. Met grote verbazing zie ik dat op haar tijdlijn iets is geschreven door mijn beste vriendin Madelief. Er staat: Heey Charlot ! het was vandaag echt super leuk !! ik heb zin in vannavond !! xoxox je bestie Madelief. Hoe kan ze dat nou doen ! schreeuw ik. Charlotte is een stom verwaand meisje die denkt dat ze alles is ! maar wat bedoeld Madelief nou met vanavond ?

De volgende de ochtend op de fiets vraag ik aan Madelief of ze Charlotte ook een aardige meisje vind. Charlotte is echt heel erg aardig !! we zijn gister samen naar de film geweest : Love isn’t real hij was zo leuk !! we hebben echt genoten. Ik voel de woede al in me opkomen...Maar wat vind jij dan van Charlotte Sophie? Ehmm.. ik vind haar best wel aardig hoor. De hele dag zit Madelief alleen maar naast Charlotte ze praten ze zetten krabbeltjes in hun agenda’s.

Reageer (2)

  • Kaas19

    Het is heeel leuk

    1 decennium geleden
  • Ninastorie12

    Ik hoop dat jullie dit hoofdstuk leuk vonden.
    Ik maak ook nog meerdere delen van dit verhaal.

    xoxoxo Ninastorie12

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen