Lieve Kelly aka Knetterdisco, ik weet dat het de laatste tijd niet goed met je gaat, dat je jezelf snijdt en je er geen steun bij krijgt door je omgeving, behalve door ons, dus hierbij wil ik je een beetje opvrolijken . Ik denk echt dat je een leuk mens bent, en geloof me, je bent sterker dan tien mannen bij elkaar al moet je dat nog ff door krijgen.
Oh, even tussendoor, jouw bucketlist is leuk!
Zoals ik al eerder zei, ik vind het mooi dat je je emoties kwijt kan/wil in je verhaal, en ik vind het jammer dat je jezelf snijdt. Ik ga nu niet moeder teressa spelen en zeggen dat je MOET stoppen en je MOET gelukkig zijn, maar hé, wat hou je er later aan over? Je moeder heeft je en perfecte huid gegeven, zet er alsjeblieft geen mes in.
Later, als jij gelukkig bent en de mensen die jouw ongelukkig hebben gemaakt niet? Want geloof me, die mensen en dingen die jouw nu ongelukkig maken, maken jou later ongelovelijk sterk en dan komen ze niet meer terug. Ik heb dit volgens mij ook al eerder gezegd maarjaah; als je ooit iets kwijt wil, als is het de grootste bullshit ever, ik ben elke dag wel online .

Lots of Love, PinkDiamonds

Reageer (1)

  • Dahlias

    Awh dankje (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen