Willen jullie ook eens een kijkje nemen bij mijn nieuwe verhaal?
http://www.quizlet.nl/stories/132243/in-love-with-the-same-boy-ft-mainstreet/
maar met rma ga ik ook nog door, hoor!
Nog 5 hs (denk ik) en rma is beëindigd, maar omdat demigods het wou, komt er een deel 2!
xxxx

(door Britney)
Rein en ik staan in het schoolpark. Ons proefwerk is net gedaan. Opeens komen Silke en Nils op ons afgestormd. Oh nee, zij! Ik wil al aanstalten doen om weg te lopen, maar Rein houdt me tegen.
"Ik denk dat ze echt iets belangrijks moeten zeggen", verduidelijkt hij.
"Britney, Rein, laat ons alsjeblieft dit nieuws vertellen!", smeekt Nils. Tegen die blik kan ik echt geen nee zeggen.
"Oké dan", antwoord ik.
"Maar hou het kort want ik moet met Owen mee naar huis rijden straks. En dan moet ik stipt zijn", bromt Rein.
"Luister, Kim-Lian heeft ons vanochtend verteld dat we broer en zus zijn", zegt Nils. Ik verschiet me een bult. Oh my nord, zij broer en zus! Daarna geeft Silke wat meer uitleg over de hele zaak. Dus... dan bedroog Nils me toch niet??? Dan was dit hele gedoe om niks! Ik vlieg Nils om de hals en kijk hem lachend aan.
"Oh, Nils, het spijt me zo! Ik ben dol op je! Oh, alsjeblieft, laat alles tussen ons weer zijn zoals het vroeger was!!!", zeg ik, met heel mijn hart.
"Ja, Britney. Ik heb zo lang van dit moment gedroomd!" Ik druk zacht mijn lippen op de zijne. Dan zie ik Silke en Rein verlegen naast elkaar staan. Waarom maken ze het nou niet goed?
"Rein, ik...", stamelt Silke. Ze wil hem zo graag terug. Dat kan je zien. En hij wil haar ook terug. Dat heb ik genoeg gehoord.
"Oh nee! Het is tijd! Ik moet naar Owen! Het spijt me zo...", zegt Rein gehaast. Hij strijkt gauw met de rug van zijn hand over Silkes wang en rent daarna naar binnen., waar Owen is. Ik laat Nils los en stap op Silke toe. We omhelzen elkaar. Onze BFFpower is terug. En de liefde ook.
"Nils, mama komt ons straks halen. Maar haar kennende kan dat nog wel even duren. Nou, ik laat jullie maar", zegt Silke. Blijkbaar heeft ze met Nils afgesproken dat hij met haar meegaat naar huis zodat hij zijn echte ouders kan ontmoeten en zo.
"Britney, ik heb je zo gemist, schat! Laat me alsjeblieft niet meer alleen", fluistert Nils. Je hoort dat hij het echt meent. Ik omhels hem.
"Nee, Nils, ik laat je nooit meer gaan. Dat wil ik ook niet. Ik ben zo blij dat alles terug is. Wat zal de rest ook blij zijn!"
Hij slaat zijn armen om me heen en kijkt in mijn ogen. Wat hou ik van deze jongen! Hoe kon ik ooit aan hem twijfelen? Nils, hij hoort bij mij. Wat wij hebben is magie. En die magie verdwijnt nooit.
"Britney, wil je met mij naar het schoolbal?"

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen