Louis trekt ons mee de kamer uit en langzaam lopen we met hem mee. We lopen door een lange gang en daarna de trap af.
Eén deur verder is de woonkamer waar de jongens en hun vrienden zitten. Ik blijf stilstaan, ik wil echt niet naar hun toe. Maar dit heeft geen zin want Louis trekt me gelijk weer aan mijn arm mee, hij is veel sterker dan mij.
Als Louis de deur van de woonkamer open doet kijken Anne en ik elkaar bang aan. Ik slik even en dan lopen we de kamer in. Als we de kamer inlopen zie ik Liam, Niall, Zayn, Harry en 4 andere vrienden van de jongens, die ik niet kende, zitten. Alle jongens kijken ons aan en een paar beginnen er te fluiten. Ik voel me echt heel erg ongemakkelijk en zou het liefste wegrennen, maar dat gaat natuurlijk niet.
Louis laat ons los, loopt naar de jongens toe en gaat bij hun zitten. In de kamer staan 3 grote banken en een lage, lange tafel waar heel veel drank op staat, vooral flesjes bier. Ik hoor dat er zachte, zwoele loungemuziek op staat.
De jongens gaan weer verder met praten en lachen en Liam wenkt ons. 'Claire, pak 10 grote glazen uit de keuken en vul die met Wodka.'
Ik zie dat Liam ook iets tegen Anne zegt maar ik versta niet wat. Ik loop naar de keuken toe, ik heb geen idee waar de glazen liggen dus ik open meerdere kastjes todat ik uiteindelijk glazen zie staan. Ik pak 10 glazen uit het kastje en loop weer terug naar de woonkamer.
Ik zet de glazen naast elkaar op de tafel en pak de fles Wodka en vul alle glazen ermee. Ik heb echt geen idee waarom ik dit moet doen.
Als ik alle glazen gevuld heb draai ik me om en loop ik weer naar Liam toe. Ik zie dat Anne op Zayn's schoot zit.
Liam schraapt zijn keel en begint met praten. 'We gaan een leuk spelletje spelen. Ga allemaal op je knieën rondom de tafel zitten.'
Liam stopt even en kijkt ons aan voordat hij weer verder gaat met praten. 'Omdat jullie niet weten hoe dit spel werkt leg ik het even aan jullie uit.'
Ik zie dat er inmiddels ook een set kaarten op tafel liggen. 'Zoals je ziet liggen er op tafel 40 kaarten. De kaarten bestaan uit 5 getallen. 1, 2, 3, 4 en 5.
Iedereen trekt om de beurt de bovenste kaart van de stapel af. Dit is wat de getallen inhouden. Als je 1 trekt moet je 1 kledingstuk uittrekken, schoenen tellen niet mee. Trek je 2 dan moet je 2 glazen leegdrinken. Trek je 3 dan moet je 3 dan heb je geluk en gebeurt er niks. Trek je 4 dan moet je 4 van ons een kus geven. En trek je 5 dan moet je 5 minuten lang doen wat wij zeggen. Als je de opdracht van de kaart niet uitvoert moet je een uur lang doen wat wij zeggen. ' vertelt Liam ons. 'Het leuke gedeelte is dat alleen jullie dit spel doen en wij toekijken. Als iemand even de kaarten schudt dan kunnen we beginnen.'
Harry pakt de kaarten en begint met schudden, als de kaarten geschud zijn legt hij ze weer op dezelfde plek terug, met de rug van de kaarten naar boven, zodat we niet kunnen zien welke kaart we pakken.
'Anne jij mag beginnen.' zegt Harry. Ik kijk naar Anne en ik zie dat ze een kaart pakt. '2' hoor ik Anne zeggen.
Ik zie dat Harry 2 glazen pakt en die aan Anne geeft, die Anne snel opdrinkt. Als Anne de glazen op heeft trek ik ook een kaart. God, laat het alsjeblieft 3 zijn.
Ik draai de kaart om en ik zie dat er 1 op staat. Shit. 'Trek maar iets uit.' hoor ik Liam met een lach zeggen. Gelukkig had ik al zoveel kleren aan. Not.
Aangezien ik alleen maar een string, bh, en lange doorschijnende kousen aan heb besluit ik de kousen maar uit te doen. Ik sta op en trek de hakken en kousen uit en ga daarna weer op mijn plaats zitten.
Anne pakt weer een kaart. Nummer 5. Ik zie dat de jongens beginnen te lachen. 'Geef ons even de tijd om te bedenken wat je moet doen voor ons.' zegt Liam tegen Anne.
De jongens beginnen zacht te overleggen en lachen af en toe. Ik zie dat Zayn naar de keuken loopt en terug komt met slagroom. Na een minuutje stoppen ze met overleggen en kijken ze Anne weer aan.
'We hebben besloten wat je voor ons gaat doen. We willen dat je al je kleding uittrekt, naakt op de grond gaat liggen. Wij spuiten op 10 plekken op je lichaam slagroom. Je mag één van ons kiezen om het allemaal af te likken.'

Reageer (2)

  • AmberHoran

    Aww, das echt heel sneu aha
    Snel verder x

    1 decennium geleden
  • xhihix

    O o dat is niet goed.
    Snel verderrr

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen