Foto bij 6.1

Dankjulliewel voor jullie lieve reacties!
Het motiveerd me!


Bill Kaulitz

Lachend keek ik toe hoe Tom Sylvene een duw gaf. ‘Arghh idioot! Wat denk je ik verveel me en ga mensen irriteren?’ Tom lachte breed en genoot van haar reactie. Sylvene ontweek net een tweede duw, zo draaide ze zich vliegens vlug om en begon achter een rennende Tom aan te gaan. ‘Men, jouw wederhelft is echt gestoord niet?’ Ik keek lachend Daniëlle aan. ‘Ik zou liegen als ik zei dat het niet in de familie zat.’ Ze begon hoofdschuddend te lachen.

‘Move that ass!’ klonk een luide kreet achter me. Sylvene stoof tussen Daniëlle en mij door. Niet veel later beukte Tom er ook nog eens tussen door. ‘Syll, wat heb je nu weer uitgevreten?’ Riep Daniëlle lachend. ‘En dat is drie, twee en ééén’. Klonk er weer naast me, ik keek Daniëlle vragend aan. Zij wees voor zich, schijnbaar had ze zojuist goed getimed wanneer Sylvene onder uit zou gehaald worden door Tom. Kleine giechels en hoge schattige kreten vulde de lucht. Tom en vrouwelijk schoon, hij zou er nooit van af leren te blijven, maar ik had het niet erg gevonden als ik daar zat in plaats van hij.

‘Bill, is het niet verstandig dat je de held gaat uithangen?’ ik keek Daniëlle nu vragend aan. ‘Ik denk dat Sylvene het wel kan appreciëren’ zei ze met een wenkbrauw wiebel. Het kwartje viel. Maar wacht eens, waarom die wenkbrauw wiebel? Voor ik mijn mond kon open trekken duwde Daniëlle me al in de richting van Sylvene en Tom.

‘Tom, Tom en nog eens Tom. Word het niet eens tijd om je handjes terug te nemen en deze dame met rust te laten?’ Tom keek me nu met een opgetrokken wenkbrauw aan met als uitdrukking “Are you kidding me?”. Ik keek hem spottend terug aan. ‘Jonge, ze gaf me een trap daarnet.’ Ik keek nu van hem naar Sylvene. Ze keek zo onschuldig mogelijk en wierp haar armen boven zich. ‘It wasn’t me!’. ‘Right’. Tom keek nu terug naar haar zijn handen weer in de aanslag om haar opnieuw te kietelen. Ik ging wat dichter langs mijn broer staan, als zijn handen haar zouden raken zou ik haar wel verlossen. Nog geen drie seconde later lag hij zelf lang uit de grond.

‘Mag ik u overeind helpen madame?’ Vroeg ik op een bekakte toon. Zo maakte ik een buiging en reek mijn hand naar het hare, juist om mijn act nog wat aan te dikken. Ze keek me met grote ogen aan, haar wangen zette zich vol met lucht. Proestend sloeg ze haar hand voor haar mond. ‘Nou, ik bedoelde het goed hoor.’ Zei ik op een toon alsof ik gekwetst was. ‘Nee, nee! Graag meneer Kaulitz, het is mij een eer.’ Speelde ze mijn spelletje zo goed mogelijk mee. Haar zachte rechter hand vouwde zich in de mijne en zo hielp ik haar op. Ze maakte een sierlijke buiging en keek me kort indringend aan met een kleine ondeugende glimlach wat mij op mijn beurt deed lachen.

‘Shit! Jongens we moeten door lopen over een kwartier moet ik op de set zijn!’ Iets wat gepikeerd zette ze een snelle looppas is. Door al dat geauwehoer van net waren we wel zeker een kwartier aan de tijd verloren. Ze kon absoluut niet te laat komen bij deze shoot. De mooie kleding Givenchy werd gevuld door een prachtig model aldus Sylvene Katherina Falleth.


Reacties, Kudo's :3?

Reageer (3)

  • MissHumanoid

    schattiiiiig! :D ga je snel verder? (flower)

    1 decennium geleden
  • Iskuane

    Hahaha.... held Bill!

    Je schrijft echt goed, ik zie het zo voor me gebeuren!

    Ga je snel weer verder?

    1 decennium geleden
  • Luckey

    XD
    Geniale actie met tom xD
    Leuk hoofdstukje :)
    Snel verder please

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen