Foto bij @ tehuis voor tienermoeders [1]

inleidend deeltje.
foto = Alicia

Alicia haar ouders waren werken, zoals het grootste deel van de tijd, dus was haar beste vriendin Katja op bezoek. Samen stonden ze buiten te roken. 'Dus die ouders van je hebben nog steeds niet door dat je rookt? of uitgaat? of schmink draagt?' Alicia trok een perfect geëpileerde wenkbrauw op naar haar vriendin en nam nog een teug van haar sigaret 'Hebben ze dan ooit iets door dat ik doe?' Katja's ouders waren vroeger zelf echte losbollen geweest en lieten haar ook haar gang gaan, ze moest haar eigen fouten maken net zoals zij die hadden gemaakt in hun jeugd. Alicia's ouders daarentegen waren zeer gelovig en streng maar ze waren alleen 's zondagsochtend bij hun dochter om samen naar de kerk te gaan. Dus ging ook Alicia haar eigen gang alleen extremer dan Katja.

De twee vriendinnen hadden besloten om uit te gaan met een paar vriendinnen die stuk ouder waren dan zij. Niemand zag het verschil op een fuif omdat de meisjes er ouder uitzagen dan ze daadwerkelijk waren. Alicia was opzoek naar een outfit voor vanavond in haar geheime verstopplaats. Ze koos voor een los wit topje met een zwarte legging met een hoge taille. Het topje stak ze in haar legging. De deurbel ging en Katja stond in de deur met een simpel bloemenkleedje. 'Hey, kom binnen ik heb net de kleren gevonden voor vanavond.' Katja zuchtte diep en rolde met haar ogen, zoals altijd was Alicia te laat. 'We moesten al weg zijn joh!'

Alicia opende haar ogen. Een actie waar ze meteen spijt van kreeg, het licht schijnde fel in haar ogen. Ooh fuck koppijn kreunend trok ze de lakens over haar hoofd en draaide zich om waardoor ze tegen iets aanrolde. Ze grijnsde onder haar lakens. Gisteren was ze een knappe gast tegengekomen die haar heel de avond heeft getrakteerd op cocktails, ze herinnerde het zich niet maar ze zal met hem zijn meegegaan. Stiekem piepte ze boven de lakens en ze zag hem liggen, hij sliep nog. tijd om te gaan. ze wou weg zijn voor hij wakker werd. Sloom stond ze op en trok haar kleren aan, fatsoeneerde haar haren en verwijderde de uitgelopen make-up. Even bleef ze staan voor haar minnaars bed, hij was echt knap. Ze haalde haar schouders op en zocht zijn broek waar ze al het geld uithaalde dat ze kon vinden.

‘Alicia je ziet er uit alsof je een kater hebt! Maak dat je onder de douche staat en fatsoeneer je!’ Ze rolde met haar ogen en liep toen richting de badkamer. Ze had eerst nog langs Katja geweest om andere kleren aan te trekken, had haar moeder haar gezien in de kleren van gisteren had ze een hartaanval gekregen. Alicia grinnikte, haar ouders hadden nooit iets door ze dachten dat ze bij haar vriendin bleef slapen en dat ze heel de nacht opbleven waardoor ze er zo slecht uitzag ’s zondagsochtends.

Alicia werd wakker door een stomp in haar zij, ze kreunde en deed vermoeid haar ogen op en keek in het gezicht van har moeder. ‘Alicia, heb wat respect in het huis van God!’ het meisje rolde met haar ogen naar haar moeder maar zij was al terug bezig met bidden.

‘schat we moeten dringend naar het werk. De dienst is uitgelopen en ik had een afspraak.’ Haar moeder was helemaal opgedraaid en Alicia wist al wat ze bedoelde ‘Jaaa ik zal wel te voet naar huis gaan.’ haar moeder kneep haar dochter in de arm en liep toen gehaast samen met haar man richting de auto. Alicia zuchtte, ze haatte haar ouders.

De deurbel ging, Katja stond voor de deur. Glimlachend liep ze naar binnen en hoe was de dienst? Alicia draaide overdreven met haar ogen richting haar beste vriendin en haalde haar schouders op ‘ben weer inslaap gevallen’ Katja grinnikte ‘Maar hoe was het gisteren nog?’ ‘bwa zoals anders. Maar toen werd het meisje haar ogen groot ’toch niet je hebt iets gemist Alicia! Paar gasten waren aan het vechten om Kim’ Kim was één van de oudere meisjes waar de twee vriendinnen altijd met op stap gingen. ’Ooh Damn! Heb ik weer gemist.. Waar was ik?’ Katja rolde met haar ogen maar grijnsde toen naar haar vriendin ’zatlap.. Je was op de wc’s met Rob.. De jongen waar je nadien mee naar huis bent gegaan’


Ik heb het verhaal zo goed als helemaal in mijn hoofd.
maar ik vind de inleiding heel moeilijk om te schrijven.
sorry als dit deel niet goed is..
het wordt wel een heel tof verhaal

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen