Foto bij 1.

Daar zit ik dan na een korte nacht. Vannacht was ik slecht in slaap gekomen. Daardoor had ik me ook nog eens verslapen. Maar het moeilijke moment kwam. Liever had ik het nog even uitgesteld.

Een van de dingen wat veranderd moet worden is mijn gewicht. Ik ben te zwaar. Veel te zwaar. Ik sta niet graag op de weegschaal. Zoals vele mensen die het wel eens uitstellen om hier op te gaan staan, heb ik dit ook gedaan. Te lang.

Het is nodig. Het moet gewoon gebeuren. Ik wil me weer fitter voelen. Ik wil me niet hoeven te schamen. Want dat doe ik wel. Maar vanuit mijn oogpunt is dat ook niet zo gek. Ik wil me niet zo onzeker hoeven te voelen. Ik wil gewoon kunnen winkelen. En niet dat ik uiteindelijk toch chagerijnig en verdrietig naar huis ga omdat niks mij paste. Ik wil niet dat ik steeds in mijn achterhoofd de gedachten heb: Wat zullen ze wel niet van mijn vinden? Wat zie ik er toch dik uit.

Dit moet gewoon veranderen! Ik wil dat mensen mij aantrekkelijk vinden. Ik wil me sexy voelen. Ik wil me zeker voelen.

Dus daar was het moment. Ik moest op de verschrikkelijke meneer. Zo noem ik mijn weegschaal ook wel. Ik schrok van het getal. Het is veel. Ik had met meer rekening gehouden, Maar toch, het is veel. Heel erg veel.





The best way to get
something done
is to begin.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen