Sorry dat het zo lang heeft geduurd voordat ik een nieuw hoofdstukje had geschreven, de laatste 2 jaar was ik erg onactief op quizlet. vandaag besefte ik me weer dat ik dit nog had en zag nog mijn stories staan en dat ik aangezien ik zo lang niet heb geschreven nog steeds een paar abo's had haha! dus ik dacht laat ik maar weer een hoofdstukje schrijven en kijken of ik nog wat inspiratie heb, ik hoop dat jullie het nog lezen hihi, xxx

Adam McCoy:
Ik kon mijn ogen niet geloven, overal was pracht en praal. champagne, ook al was het 11 uur in de ochtend. Iedereen lachtte vrolijk en had plezier. ik keek naar de andere kant van het dek, waar de 3e klas zat. ook al waren zij minder bedeelt, je zag dat iedereen dolblij was en dolgelukkig. we gingen ten slotte naar Amerika. Het land van de mogelijkheden. het was geweldig om hier te zijn. de oceaan lucht deed me goed. het was een totaal nieuwe ervaring. Ik keek om me heen en mijn maat, Sergio, was compleet verdwenen. Hij zat waarschijnlijk weer achter de meisjes aan.

Rachel Stevinson:
Lunch. Het meest saaie deel van de dag. Iedereen werd opgetogen om helemaal opgedoft aan tafel te zitten voor een stom broodje Ei. Ik vond het heerlijk al die luxe, ik zou het ook niet fijn vinden als het van mij af genomen zou worden, maar ergens, diep van binnen, dacht ik aan een andere wereld. wat als ik ineens een sprong waag en een totaal ander leven in sla. het bleven bij dromen, ik zou het nooit vol houden zonder mijn personeel. het was er al helemaal in gestampt vanaf mijn geboortedag. Mijn vader zat aan de sigaar met de anderen zakenlui en mijn moeder praatte over de etiquetten die ze mijn toekomstige nichtje zouden moeten aanleren, ze mocht natuurlijk niet een schooiertje worden. mijn tante was zwanger, maar er gingen veel geruchten over haar heen en weer. ze had geen man, en de man waarmee ze had geslapen en nu zwanger van is, was een derde klas man. een armoedzaaier om precies te zijn. en mijn familie zou dat nooit toelaten tot onze familie. ik vond het ergens wel stoer, dat ze gewoon seks heeft gehad met een man beneden haar stand. Kon ze laten zien wie de baas was. een kleine glimlach ontsnapte mij. niemand wist waar ik aan dacht. ik had genoeg gedachtes en soms was ik zo grappig dacht ik dat aan de buitenkant ook nog moest eisen. ik hou er van om te sarren. "zeg moeder, wat vind jij er van dat Tante Claudia met een derde klas man seks heeft gehad? zou jij dat niet eens willen doen" ik zag de blik van mijn moeder, haar kaaklijnen werden strak en haar huid zakte naar beneden. Tante Claudia begreep mijn humor, zij was de enige van de familie waar ik echt een band mee kon hebben. Claudia lachtte, terwijl mijn moeder met haar handen om zich heen slaande, weg liep uit de lunch ruimte. "wil je even een stiekem sigaretje roken met mij" zei claudia, tuurlijk wilde ik dat. mijn moeder wist dat ik wel eens rookte, maar als een 'lady' is dat natuurlijk ongepast. ik knikte en stond op. we liepen naar buiten, naar beneden de trap af op weg naar het dek van de derde klas.

Adam McCoy:
Een sigaretje in de ene hand en mijn boek in de anderen hand. ik lach lang uit in een stoel, kijkend naar de mooie lucht zonder een enkel wolkje aan de hemel. ik had genoeg tijd om aan mijn gedichten te werken. ik zou genoeg inspiratie moeten op doen terwijl ik hier zat. Sergio was nog steeds nergens te bekennen, zik zie hem vannacht wel in de slaap cabine. ik keek naar boven, naar het eerste klas dek. ik zag twee vrouwen uit de eerste klas de trappen af lopen. verbazing was het enige wat in mijn hoofd kon opkomen. trappetje voor trappetje liepen ze steeds verder. en uiteindelijk landde ze op het derde klas dek. ze waren nu nog maar 10 meter van me vandaan. Leek veel, maar voor iemand zoals ik, kon ik meteen al opmerkingen wat voor een gelaatsuitdrukkingen zij hadden. De een was zacht en de ander hard. over het gezicht van het harde meisje was een toch wat onzekere en zachte gloed te overzien. ik zou zo graag willen weten wat in haar hoofd om zou gaan. ze staken een sigaret op, een echte sigaret. niet zo een vrouwen sigaret met een verlenging er aan zodat ze niet met hun mond bij het stukje sigaret zouden komen. hun lippestift zou nu vast al op het vloeitje zitten van de sigaret. ze kwamen dichter bij en opeens keken 2 paar ogen mij aan. ik wist niet dat ik zo erg aan het staren was.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen