Foto bij Lesson 006

Zayn Javidd Malik


De vogeltjes fluiten,
Iedereen is buiten,
Mijn hart begint te sluiten..

Ik schrik op uit mijn gedachten als ik een bal richting mijn hoofd geworpen krijg. Mijn hand houd de bal met een snelle reflex tegen. 'Waar was dat goed voor?' roep ik geïrriteerd. Harry rent op me af 'Geniet eens man!'. Ik voel de warme Italiaanse zon op mijn gezicht branden. Overal gillen en rennen kinderen rond, de een probeert een zandkasteel te bouwen en de ander spettert vrolijk in het water. Nee, ik geniet niet. Het lijkt net alsof ik de enige ben die niet vrolijk is. Harry zucht diep 'Ik ga drinken halen, wil je ook?' ik knik ja en Harry loopt weg. Als Harry eenmaal weg is probeer ik weer verder te gaan.
toen jij de woorden zei: ik maak het uit
brak mijn hart zoals een ruit
elk gebroken stukje deed pijn
waarom moest je zo harteloos zijn

Ik voel tranen over mijn wangen stromen. Woest veeg ik ze weg, niet huilen.. ze verdiend het niet. Zinnen zoals; ik ben niet goed genoeg, heb ik iets fout gedaan?, wat nou als ik er vaker voor haar was? spoken door mijn hoofd. Ja, ik ben een paar dagen geleden gedumpt door mijn vriendinnetje.. shit.. ex-vriendinnetje Stephany. Een mooi, getint, lang, slank, zwart harige en met prachtige bruine ogen. Daarom nam Harry me mee naar het strand om te ontspannen, maar vooral om haar te vergeten. Maar dat ''vergeten'' gedeelte lijkt verschrikkelijk ver weg voor mij, want het enige wat ik kan is aan haar denken.
Even later zie ik Harry aankomen lopen met 2 roze bekertjes. 'Voila, Your drinking.' zegt Harry en hij geeft me een beker. 'Je moet echt aan je engels werken Harry' mompel ik. Harry gaat naast me zitten op het zand 'logisch als we uit het koude kleine Nederland komen' Ohja, Harry en ik hebben elkaar al een paar jaar geleden ontmoet in hartje Amsterdam. We werden dikke vrienden en besloten samen naar een universiteit te gaan. Dus op een dag kwam Harry aanzetten dat die een universiteit in Rome gevonden had. En hij had ook nog eens een perfect studenten huis gevonden. Ik was direct verkocht, maar mijn moeder daar in tegen niet. Maar uiteindelijk is het me gelukt. Ik leun achterover en sluit mijn ogen tegen de zon. 'Dit is toch leven, 2 volwassen mannen in Rome' hoor ik Harry zeggen. Ik open mijn ogen en zie dat Harry me doordringend aanstaart. 'Zei je nou serieus mannen?' zeg ik zachtjes. Plotseling staat Harry op en spreid zijn armen. 'I LOVE LIFE!' roept Harry over het strand. Geschrokken spring ik op en snoer Harry de mond. 'Iedereen kijkt naar je' zeg ik sissend. Harry's ogen glinsteren van plezier. 'Klaar?' vraag ik. Harry knikt overdreven ja en haal mijn hand langzaam van zijn mond.
Even later zitten we weer in de zon te genieten van ons 'mooie leven' zoals Harry het noemt. Harry tikt me blij aan 'psst Zayn kijk, een chickie!' Mijn ogen vliegen open en ik kijk de kant op waar Harry naar wijst. Dunne benen, lang, slank, bruin haar denk ik onderzoekend. Harry plaatst 2 vingers in mijn mond en fluit niet normaal hard richting het meisje. Ze draait zich om richting het gefluit en kijkt mij en Harry glimlachend aan. 'Looking Good!' hoor ik Harry naast me roepen. Het meisje draait zich weer om en loopt snel verder. 'Ze is bang voor je.' zeg ik grijnzend. 'Niet waar, ze kan mijn charmes gewoon niet aan.' zegt Harry snel. Ik grinnik. Opschepper


Lesson 006: Enjoy life as long as you can!

Reageer (2)

  • UnNique

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Creator

    Haha :P
    Harreeehhh
    Omg nu moet ik denken aan gister... xD

    Snel verder (:

    Oja.. het is Zayn Javadd Malik (;

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen