Foto bij 5 POV - Claire Stephanie Rose

Ik word wakker, volgens mij is het al heel laat in de middag, het is namelijk al helemaal licht. Ik kijk naast me en zie dat Anne al wakker is.
'Hey' zeg ik zacht tegen haar. 'Hoi' antwoordt Anne. Van beneden hoor ik allemaal stemmen en gelach. Hopelijk komen ze niet naar onze kamer toe en laten ze ons gewoon met rust.. Ik wil zo graag naar huis, ik had nooit gedacht dat ik mijn ouders en vriendinnen zó erg zou missen. Ik zou zelfs nog liever naar school gaan... En ik haat school met heel mijn hart. Ik wordt uit mijn gedachten gehaald door Anne die iets tegen me zegt.
'Ik verveel me kapot, ik ben al best lang wakker maar ik wilde je niet wakker maken.' zegt Anne. Het is hier ook best saai, een lege kamer, op matrassen na, en een klein raam. Naja, beter hier zitten dan bij de jongens.
'Ik verveel me ook. En ik ben nog maar net wakker.' besluit ik maar te antwoorden. 'En echt zo irritant dat ze niet eens een klok hebben hier. Weet jij misschien hoe laat het is? Voor mijn gevoel is het al best laat in de middag, we sliepen ook heel laat..'
'Nee, echt geen idee. Ik zou het ook wel willen weten.' antwoordt Anne.
'Volgens mij zijn er veel mensen beneden, ik hoor stemmen die ik nog nooit heb gehoord' zeg ik. 'Ja inderdaad, ik zat er ook al aan te denken. Beter laten ze ons gewoon een keer met rust!' zegt Anne.
Helaas laten ze ons niet met rust, want even later hoor ik voetstappen de trap opkomen. Ik doe nog even een schietgebedje op de hoop dat ze onze kamer niet binnenkomen, maar helaas, even later zwaait de deur open. Er staat een jongen met een plastic tasje in de deuropening die ik nog niet echt eerder heb gezien. Hij heeft bruin haar en blauwe ogen. Hij stelt zich voor als Louis ofzo. Naja, het zal wel.
'Oké, luister goed. Jullie gaan zometeen naar beneden en een beetje geil doen voor ons en onze vrienden. Je zet ons niet voor lul en doet alles wat we zeggen. Doen jullie dit niet, dan hangen jullie en ik denk niet dat jullie de gevolgen mee willen maken.' zegt Louis op een strenge toon. Hij gooit het plastic tasje de kamer in. 'Jullie trekken dit aan en doen je haar en make-up. Ik kom jullie over een uur halen.' zegt Louis en met deze woorden loopt hij 'onze' kamer uit en doet hij de deur weer op slot.
Anne en ik zijn even stil en kijken elkaar aan. 'Zullen we kijken wat in in het tasje zit?' vraagt Anne. 'Is goed, maar ik denk eigenlijk niet dat ik het wil weten..'
We halen alles uit het tasje en kijken wat erin zit. 2 lingerie setjes, killer heels, foundation, mascara, eyeliner, oogschaduw, lippenstift, een borstel en een spiegeltje.
Nope. Ik had het dus niet willen weten. 'Gaan we doen wat ze willen of niet?' vraag ik twijfelend. 'Ik weet het niet.. Ik wil dit echt niet doen maar ik heb ook geen zin in klappen en problemen en Louis maakte me echt bang..' zegt Anne twijfelend. Ik knik.
'Zullen we ons alvast opmaken en ons haar doen?' vraagt Anne. 'Is goed.' antwoord ik.
We besluiten allebei smokey eyes te maken en maken ons best zwaar op. We hadden ondertussen toch nog best veel lol. We praatten over grappige dingen die ooit gebeurd zijn en eventjes vergat ik waarom we hier ookalweer zaten. Anne zou zo een beste vriendin van mij kunnen zijn, we hebben dezelfde humor en we vinden veel dezelfde dingen leuk!
Als we klaar zijn met onze make-up en haar trekken we twijfelend de lingerie setjes en de killer heels aan.
Ik zie dat Anne nog even in het spiegeltje kijkt. 'Hoe zie ik eruit?' vraagt Anne aan me. 'Je ziet er goed uit' antwoord ik eerlijk.
Als Anne klaar is met het spiegeltje geeft ze hem aan mij. Ik kijk nog even snel in de spiegel en dan hoor ik alweer voetstappen de trap opkomen.
Ik leg het spiegeltje neer en voel mijn hart in mijn keel kloppen. Ik durfde dit echt niet te doen.
Ik keek naar Anne en zie dat zij ook bang naar de deur staart.
De deur zwaait weer open en zien Louis weer in de deuropening staan. Hij kijkt ons met een vieze grijns aan. 'Sta is op' commandeert hij ons.
We doen wat hij zegt en hij kijkt ons met een geile blik aan. 'Jullie zien er hot uit, babes. Kom maar mee naar beneden.' Louis loopt naar ons toe en pakt ons allebei bij 1 arm vast. 'En jullie weten wat ik gezegd heb, jullie hoeven alleen beneden een beetje geil te doen bij onze vrienden, misschien een van hun pijpen ofzo, jullie doen dus altijd wat wij zeggen en anders krijgen jullie een zware straf die je niet wil meemaken. Zet ons dus niet voor lul. Begrepen?' zegt Louis weer op die zelfde strenge toon.
Ik slik en we knikken allebei. 'Begrepen?' herhaalt Louis. 'Ja' zeggen Anne en ik allebei zacht. Louis grijnst weer. 'Kom maar mee'

Reageer (2)

  • AmberHoran

    Aww echt sneu, snel verderx

    1 decennium geleden
  • xhihix

    Snel verderr please

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen