POV: Rapunzel

Ik draai me om in mijn bed en adem een paar keer diep in en uit. Mijn ogen gaan met moeite open en ik ga rechtop zitten. Met mijn vingers kam ik mijn meterslange haar een beetje. Ik sla mijn deken van me af. Mijn blote voeten raken de koude vloer aan als ik uit bed probeer te komen. Er gaat een rilling door me heen. Ik haal mijn roze gekleurde badjas van een haakje en laat mijn armen erin glijden. Mijn voeten maken het zich gemakkelijk in mijn fluffy pantoffels.
Langzaam loop ik de trap af. Ik haal een kommetje en een zak met cornflakes uit de kast. De melk haal ik ook uit de ijskast. Nog half slapend schuif ik aan tafel. Traag peuzel ik mijn bakje met cornflakes op. Mijn aandacht wordt getrokken door het geluid dat mijn klok maakt. Hij geeft aan dat het al 10 uur. Mijn ogen worden groot en ik schrik. Om 1 uur moet ik in Parijs zijn!
Ik haast me, en vergeet zelfs mijn ochtendgymnastiek te doen. Ik zou meegaan met Peter Pan, die naast me woont. Hij zal me dragen, als ik daar om 11 uur zou zijn. Dan vloog hij. Niet dat het heel vreselijk ver weg is, want wij wonen in België. Frankrijk is ons buurland. Ik kleed me aan. Mijn blauwe jurk. Mijn witte muiltjes. Mijn haar kost zeker een halfuur. Ik kam het langzaam uit. Op dat gebied doet mijn haar het heel goed. Er zitten nooit veel klitten in. Ik deel mijn haar in tweeën, en haal dat naar de rechterkant. Mijn vingers glijden over het haar, en langzaam breid het kunstwerk zich uit. Mijn visgraatvlecht is af. Snel ren ik naar Peter. Hij staat al klaar.

Okay, dit is een heel kort hoofdstukje, maar ik wilde alleen even mijn schrijfstijl laten zien. Om het hoofdstuk verander ik van POV. Er zijn in totaal 24 Disney tributen, maar 24 POV's is een beetje veel. Daarom heb ik 4 POV's gekozen. Rapunzel, Guus Geluk, Madame Zaza en Dory. Rapunzel kennen jullie allemaal wel, Guus Geluk is uit Donald Duck, Madame Zaza is de waarzegster uit Donald Duck, en Dory is de vriend van de vader van Nemo. Ja, de vis wordt geopereerd zodat hij kan lopen. Btw: De personages, hebben gewoon dezelfde naam, karaker en uiterlijk als die persoon, maar ze leven in een heel ander gebied, met heel andere personen... Ik heb alleen het karakter van Disney gestolen. x Sarah

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen