Foto bij Chapiter 1 - Het Ontdekken van de 2 Jongens in de kristal.

Hihi Chapiter 1 :)

Tai Mei POV.

.. Het zijn Uh..Uhh' zei Phaibu. '2 Moedervlekken!' riep Kairoh hard. 'Uhm, Oke maar , leven jullie dan hier?' vroeg ik verbaasd.
'Ja, maar wij zijn dakloos' zei phaibu. Kairoh keek Phaibu op een boze manier aan en net toen die wou schreeuwen onderbrak ik hem even en zei : 'Jongens ik heb een idee! waarom verblijven jullie niet gewoon in mijn huis want mijn familie houdt erg van gasten'. 'Ja!' schreeuwde Phaibu enthousiast. 'Uh..uh ik bedoel Ja lijkt me leuk. zei Phaibu snel maar toch verlegen. Kairoh zei niks en liep mee naar de huis van Tai mei. Onderweg vroeg Tai mei nog een paar dingen. 'Jongens hoe komen jullie eigenlijk in die kristallen' vroeg ik , Ik zag meteen dat ze in paniek raakte dus ik zweeg de hele reis terug naar mijn huis.
Toen we binnen kwamen in mijn woonkamer vroeg ik nog even aan mijn moeder of het goed was dat ze verbleven omdat ze dakloos waren. En ik zag dat die 2 iets speciaals hadden maar ik wist het niet precies, dus ik leed hun nog even naar hun nieuwe kamer toe. Toen ik mijn moeder even hoorde rende ik snel de trap af en keek haar aan 'Mam wat is er?' 'Lieverd je moet even boodschappen doen in de markt van Spiritia. 'Oke mam maar ik ga het eerst even melden aan de 2 die boven zijn. Toen de deur op een kiertje zat hoorde ik de 2 praten dus ik kon het niet weerstaan om hun af te luisteren. 'Phaibu het heeft echt 70 jaar geduurd voordat we uit die kristal kwamen het is maar goed ook dat...Wacht! ik voel iets aankomen' zei Kairoh. Oh shit dacht ik bij mezelf en ik stormde van de deur naar de trap zodat het nog leek dat ik naar boven kwam. Kairoh keek me aan en zei ' Wil je iets?' 'Uhm , ja ik kwam nog even melden dat ik nu boodschappen ga doen in de markt dus ik zie jullie later' zei ik. ik hoorde nog een zachte Doei van de 2 en ging naar de markt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen