(Mijn mond valt open van verbazing als ik de jongen aankijk..)

‘OMG JIJ BENT OWEN WAT?!’ schreeuw ik terwijl ik mijn hand voor mijn mond hou van verbazing. Hij kinkt en iedereen begint te lachen. Ik sta op en geef de vriend van mijn moeder een hand ‘Gregory’ klinkt een zware mannenstem. ‘Floor’. Ik loop naar Owen en steek mijn hand uit. Hij schut mijn hand en lacht vrolijk. ‘hey Floor’. Oh my god Owen schut mijn hand lacht naar me en zegt hey tegen me.. ‘Hey’ probeer ik zo normaal mogelijk te zeggen. Dan loop ik naar Fay. Ze begroet me en geeft me een knuffel. Wat is het toch een schatje. We gaan met zijn allen aan tafel zitten. We eten de hele stapel met pannenkoeken op en eten nog wat ijs.

Na wat gekletst te hebben ploffen we met z’n allen op de hoekbank neer. We kijken samen een film en het is super gezellig. Bij afloop van de film staat Gregory opeens op en gaat voor Owen, Nathalie, Fay en mij op een tafel zitten. ‘We moeten jullie iets vertellen’ zegt ie wat ongemakkelijk. Mijn moeder komt naast hem zitten en lacht. ‘Nou kom maar op’ zegt Owen iets te enthousiast. ‘Gregory en ik hebben besloten om samen te gaan wonen in Eindhoven’. Ik schrik op, ‘verhuizen? Eindhoven? Owen?’ Nathalie glimlacht breed en kijkt me aan. Ik knuffel mama en er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. ‘Wat leuk mam!’ breng ik met een half treurige stem. Natuurlijk vind ik het hartstikke leuk maar het is hier zo fijn en ik heb hier al mijn vrienden, achja die vind ik daar vast ook wel..

s ’Avonds in bed denk ik aan wat mama en Gregory vertelde. Het voelt echt raar dat ik een soort stiefzusje word van Owen. Ik pak mijn mobiel en klik hem aan. Ik kijk naar mijn achtergrond, MainStreet. Ik staar lang naar de foto. ‘WhatsApp: Hey zusje! Haha x Owen’. Wauw, hij noemt me zijn zusje. Ik klik het appje aan en typ wat terug. Ik praat nog lang met Owen en uiteindelijk val ik in slaap.

Reageer (1)

  • UrWishhx

    Leuk ! snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen