Vandaag komt de nieuwe vriend van mijn moeder met zijn gezin bij ons eten. Mijn moeder heeft veel contact met hem en ze hebben al best vaak afgesproken. En vandaag is de dag dat mijn zusje en ik hem ook gaan ontmoeten.
‘FLOOR KOM IS’ roept mijn zusje Nathalie vanuit de gang. Ik haal de laptop van mijn schoot en zet hem op mijn bed neer en loop naar de woonkamer. Mijn zusjes hoofd steekt om de hoek van de keuken. Ik loop naar haar toe en zie dat de hele keuken onder het pannenkoekenbeslag zit. Ik kijk haar aan en begin te lachen. Samen maken we alles schoon en maken een nieuw beslag. Na een dik uur in de keuken te hebben gewerkt is het beslag op en de keuken blinkend schoon. Mijn zusje dekt de tafel mooi en ik zet het bord met de stapel pannenkoeken op tafel. ‘Nu wachten tot mama komt’ zegt Nathalie glimlachend. Ik knik en steek wat kaarsjes aan om het gezellig te maken. Dan hoor ik wat gerommel bij de voordeur en hoor voetstappen. Zenuwachtig zit ik op een stoel. Wat zou de nieuwe vriend van mijn moeder en zijn gezin van mij vinden..

De deur gaat open. Mijn moeder loopt naar binnen gevolgd door een getinte man. Ik glimlach zwakjes naar de man. De deur gaat iets verder open en ook een jongen van ik schat 15 jaar komt binnenlopen met een klein meisje op zijn arm. Mijn mond valt open van verbazing als ik de jongen aankijk..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen