Foto bij Rollen gezocht!!! :)

Ik ga vanaf nu de rollen zelf schrijven, als je nog een goed idee hebt kun je een privébericht sturen, waar ik sowieso op ga antwoorden, waar je je idee aan me uitlegd!!!!! :)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • lieke1koekje

    en met district 1 bedoel ik eigenlijk 10

    1 decennium geleden
  • lieke1koekje

    naam ???
    district 1
    leeftijd 18
    karakter hij lijkt groot en sterk maar hij heeft zich alleen gevaluteerd (weetniet hoe je het schrijft) om medicijnen te kunnen betalen voor zijn doodzieke moeder.
    hij doet er alles maar dan ook echt alles aan om te winnen.
    hij is niet zo'n persoon die snel verliefd word.
    wapens: een drietand of grote bijl of zoiets
    beroeps ja

    1 decennium geleden
  • bookloverxp

    Heeeeel erg bedankt MyselfOnly!!!! Deze komt erin!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • DreamLight

    Naam Eloise
    District 10
    Leeftijd 14
    Karakter Ze is verlegen en ze kan niet goed met wapens omgaan. Ze is kansloos maar doet alles om in leven te blijven, al moet ze zich daarvoor bij de beroeps aansluiten, iemand verraden of zelfs iemand doden. Van nature is ze een goed mens. Ze vind het verschrikkelijk dat ze zichzelf in nood eerder zou redden dan haar vrienden, maar ze kan er niets aan doen. In district 10 was ze enig kind en was haar vader een boer en best wel rijk, wat niet veel mensen in 10 kunnen zeggen. Eloise hoefde daardoor niet veel bij te dragen en heeft nooit leren omgaan met werken. Het enige wat ze goed kan is koken, omdat haar moeder in het kraambed was gestorven.
    Beroeps? Alleen als ze wordt gedwongen en anders wordt vermoord.
    Wapens Geen.

    Ik vind je story echt geweldig en ik neem ook een abo. Ik hoop dat je snel verder schrijft en ik wens je veel succes met 24 karakters verzinnen. Ik hoop dat ik je een beetje op weg heb geholpen.(flower)

    1 decennium geleden
  • bookloverxp

    Dank je wel :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen