Foto bij • chapter four

''Isa, dit zijn Niall, Liam, Harry, Zayn en Louis!'' zegt Simon vrolijk als hij weer binnenkomt. Vlug ga ik staan en strijk ik mijn kleren even glad. "Ik weet nog niet zeker of dit dé band word maar daar kom ik nog even op terug. Deze apen hingen hier toch maar wat rond dus nu kun je gelijk kennis met ze maken." verklaard hij. Ik knik en kijk de jongens aan. ''Ik ben Louis, de allerleukste, gezelligste en grappigste jongen die er maar bestaat.'' stelt een van de 4 zich voor met een doodserieus gezicht, waardoor ik het niet kan laten om in de lach te schieten. Verontwaardigd kijkt hij me aan,''wat nou?'' ''Ik ben Isabelle, het allerleukste, gezelligste en grappigste meisje dat er maar bestaat.'' stel ik mezelf voor. Hij grinnikt. ''Dan gaan wij het nog gezellig krijgen.'' murmelt hij. ''Ik ben Niall, en ja, ik uhm hou van eten.'' zegt de blonde jongen iet wat verlegen. Ik slaak een vreugdekreetje. ''Ik oook!'' roep ik blij uit. Wauw, eindelijk iemand die mijn voorliefde voor eten misschien zal begrijpen. Met twinkelende ogen kijkt hij me aan. ''Ik ben Zayn, en ja uhm gewoon Zayn.'' stelt nog een jongen zich voor en netjes pak ik zijn hand aan die ik dan ook schud. ''En ik ben Liam, de meest volwassene van de groep.'' grinnikt hij. ''En ik denk dat Louis en Niall het je moeilijk gaan maken.'' voegt hij eraan toe, waarop de twee andere jongens wiens naam genoemd werd heftig knikten. Ik lach, ik denk dat ik het wel met deze gekken kan gaan vinden. ''Verdorie waar is Harry toch.'' moppert Simon. Vragend kijk ik hem aan. ''Er hoort nog iemand bij, maar die vind het blijkbaar leuk om niet te komen opdagen ofzo.'' Precies op dat moment zwaait de deur open en sta ik oog in oog met de jongen aan wie ik gelijk al een hekel had..

''Wat de fuck doet dát hier?'' vraagt hij boos terwijl hij zich naar Simon toe draait. ''Dát heeft een naam, en dát is een talentvolle zangeres en ze gaat waarschijnlijk met jullie mee op de eerstkomende tour omdat het tussen haar en de andere jongens klikt.'' valt Simon uit. ''Denk om je taalgebruik Harold.'' waarschuwt Simon hem boos. Kwaad kijkt Harry naar mij en onschuldig gooi ik mijn handen de lucht in, wat kan ik er aan doen dat hij in deze band zit? Simon heeft hem een duw en mopperend komt Harry naar voren, waar hij zijn hand naar me uitsteekt. ''Harry.'' zegt hij kort, boos. ''Isabelle.'' zeg ik neutraal. Een hekel hebben aan iemand doe ik eigenlijk nooit.. Maar Harry komt al snel in de buurt, en dat terwijl ik hem niet ken. De rest van de middag hebben de jongens, op Harry na, en ik het super gezellig. We hebben een film gekeken en ontzettend hard gelachen. Met een quasi boze blik draai ik me om als ik merk dat er popcorn tegen me aan gegooid word. ''Kom hier Horan!'' gil ik. Niall klemt zijn handen om de huge bak met popcorn en rent weg. ''Nooooit, blijf van mijn popcorn af!'' roept hij hysterisch uit. Ik stop met rennen en kom niet meer bij van het lachen. Ja, deze jongens zijn geweldig.

''Isa, moet je niet ook eens naar huis?'' zegt Simon als hij de zaal in komt. ''Net als de jongens.'' ''Uh ja, dat is misschien wel verstandig ja.'' zeg ik nadat ik een blik heb geworpen op mijn telefoon. Beteuterd nemen de jongens afscheid van me en druipen af. Ik loop nog terug de zaal in als ik me bedenk dat mijn tas er nog ligt. Ik pak hem van de rood beklede stoel en wil net weglopen als mijn bovenarm ruw wordt vastgepakt. ''Au, Harry je doet me pijn!'' roep ik als ik ontdek dat het Harry is. Zijn ogen lijken nogal heel erg boos te staan. Zijn gezicht komt steeds dichterbij en ik probeer me los te rukken. ''Denk maar niet dat dat je lukt.'' zegt hij koel. ''Als ik jou was zou ik oppassen.'' en met die woorden loopt hij met zijn handen in zijn zakken de zaal uit, mij over mijn arm wrijvend achterlatend. Au.

Reageer (3)

  • jasmientje

    Snel verder

    1 decennium geleden
  • saar1D

    Nieuwe abo! :D

    snel veder xx

    1 decennium geleden
  • CarrotGirll

    Heeeee??? What will hazza mean????
    Snel verderrrr

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen