Foto bij Forgive me ~ Louis Tomlinson ~ YasmineLovex

Ugh, deze was écht moeilijk... Sorry als ie niet zo goed is :( ik heb mijn best gedaan ..

LOUIS POV
'Ik moet het doen' zei ik weer tegen mijn eigen. 'Ik moet het doen'. Ik nam het mes en liep het huis uit. Ik liep nonchalant over straat en belde aan bij het huis. Kelly deed open. "Hey" zei ze wat twijfelend. "Kan ik je helpen?" "Ja, waar ligt de tulpenlaan?" Vroeg ik. "Ow die ligt o de hoek, zal ik even meewandelen?" Was haar antwoord. "Tuurlijk"

We draaiden het donkere steegje in en ik duwde haar tegen de muur. "What the..." Zei ze. Ik sloot mijn ogen en duwde het mes in haar hart. Ze moest niet lang lijden. Ik maakte een foto voor de baas. Toen liep ik nonchalant door.

Ik kwam aan in het kantoor. De grote stoel draaide en mijn angst kwam in zicht. Zayn. "Heb je de foto?" Vroeg hij. "Hmm" antwoordde ik en schoof de foto naar hem. "Voor nu is het goed. De volgende opdracht wordt binnenkort opgestuurd." Sh*t. Weer een opdracht. Ik weet niet hoe lang ik dit nog aan kan. Maar ik moet.


2 dagen later

HARRY POV
Louis kwam aan in ons huis. Hij had een betraand gezicht. Liam kwam uit de keuken en zag Louis. "Weer een opdracht?" Vroeg hij. Louis knikte gewoon. Ik weet hoe hard het is. Ik ben ook door die hel gegaan. Liam zit er ook nog in. Ik geef Louis een wortel en ga in de zetel zitten. Dan loopt hij het huis uit.

LOUIS POV
Ik moest er even uit. Ik wandel rustig door in gedachten verzonken en ga op de parkbank zitten. Waar ben ik ooit mee begonnen?... Toen hoorde ik haar: "hallo?" Vroeg ze. Ik keek op. "Gaat het wel?" Ze kwam dichterbij. "Ja, ik ben ok." Zei ik. "Ik ben Yasmine." Ze kwam naast me zitten. "Louis" antwoordde ik. "Wat doe je hier nog zo laat?" Vroeg ze. "Nadenken, en jij?" Zei ik snel en hoopte dat ze niet meer ging vragen.

"Ik kwam hier altijd met Kelly"

YASMINE POV
Ik ga niet wenen. Ik ga niet wenen. Crap. Er ontsnapte een traan. "Hey, gaat het wel? Wil je mee naar mijn huis komen?" Vroeg Louis. Ik knikte gewoon.

LOUIS POV

Sh*t. Wat zeg ik nu? Ik mag niet close worden met iemand! Ze knikte en ik stond op. Yasmine stond ook op en ik sloeg mijn arm on haar heen. We liepen rustig naar mijn huis.

"Kom maar mee naar de keuken." Zei ik om de stilte te doorbreken. "Oke" zei ze, maar haar stem brak in het midden van haar woord. Ze ging zitten en ik gaf haar een chocomelk.
"Wat is er?" Vroeg ik. "Kelly, weet je nog? Ze is vermist. Sinds eergisteren... Ik vrees het ergste. "

LOUIS POV
Opeens besefte ik alles. En het kwam hard aan. Kelly.... Vermist... Ik heb haar vermoord. Opeens barstte Yasmine uit in tranen. Ik liep naar haar en hield haar tegen me. "Ssshhh alles komt goed. Alles komt goed"

de volgende dag

YASMINE POV
Ik werd wakker in Louis zijn bed. Begrijp me niet verkeerd er is niks gebeurd tussen ons. Al zou ik het wel willen. Ik sloeg mezelf mentaal. Dirty mind
Maar waar is Louis? Ik liep naar beneden maar stopte op de trap toen ik hem hoorde bellen

LOUIS POV
De baas belde. Sh*t. ik hoop dat Yasmine niet is wakker geworden. Ik nam de telefoon op en hoorde Zayn. "Mr. Tomlinson? De nieuwe opdracht is binnen." Ik vloekte binnensmonds. "Het doelwit is een meisje van 18 jaar." Zei Zayn. "Oké" antwoordde ik. "Wat is haar naam en adres?" Twijfelachtig wachtte ik op een antwoord. "Haar naam is Yasmine. Achternaam is onbekend. Ook het adres is onbekend." F*ck f*ck f*ck, dit kan niet! F*ck f*ck "dat gaat niet" antwoordde ik. "Je kan geen opdracht weigeren mr. Tomlinson" en hij legde af.

YASMINE POV
Waar ging dat over? Naam en adres? Is Louis een stalker? Nee, dat kan niet? Of wel? "Louis?" Vroeg ik. "Ohw. Hey Yasmine." Zei hij snel.
"Wat is er aan de..." Ik keek naar wat hij vast had. Een map met foto's van Kelly. Ik spurtte naar Louis en trok de map uit zijn handen. Toen spurtte ik naar de badkamer en deed de deur op slot. Ik bladerde door de kaft en mijn oog viel op een foto. En niet zomaar een foto

LOUIS POV
"Yasmine?!" Riep ik. "Yasmine! Doe die deur open!" Het was nutteloos. Ik liet me tegen de deur zakken. Met mijn gezicht in mijn handen

YASMINE POV
ik had de foto vast. Hij was redelijk donker maar je kon goed zien wat het was. Het lichaam van Kelly. Levenloos op de grond in het donkere steegje om de hoek. Louis had haar vermoord. Tranen stroomden langs mijn gezicht. Toen hoorde ik Louis schreeuwen, maar ik luisterde niet. Ik liet me tegen de deur zakken en bleef wenen.

----de volgende dag

YASMINE POV

Ik deed de deur nietsvermoedend open. Wat deed ik weer daar? Toen kwam het besef terug en liep snel terug naar binnen.

LOUIS POV.
Ik had de hele nacht niet geslapen. Ik liggen nadenken over hoe ik het zou vertellen. Tot ik opeens geraakt werd door een deur. Aw. Ik wou Yasmine net roepen toen ze snel terug naar binnen liep.

YASMINE POV
Ik hoorde Louis tegen me praten: "Laat me het uitleggen?!" Gefrustreerd zei ik: "probeer maar"

LOUIS POV
ik zuchtte diep en begon toen aan mijn uitleg: "Alles begon op mijn 14de... Mijn hele gezin kwam om in een auto-ongeluk en ik was de enige overlever. Toen kwam Zayn, mijn baas. Hij zei dat ik met hem kon meekomen en dat ik dan niet naar het weeshuis moest. Ik ging in mijn wanhoop mee. Hij stelde me een job voor. Ik moest doen wat mensen me vroegen en ik moest niet altijd werken, ik kreeg bovendien veel geld. Ik moest een blad tekenen, wat ik nietsvermoedend deed. Al snel kwam ik erachter dat 'doen wat mensen me vroegen' mensen vermoorden was. Ik kon het niet weigeren." Ik stopte met praten en hield mijn adem in. Na even zuchtte ik diep en vroeg: "Yasmine?"

YASMINE POV
Ik was even stil. Toen zei ik: "hoeveel mensen heb je... Je-weet-wel" "zes" zei hij twijfelend. Ik deed de deur open en viel in de armen van de moordenaar van mijn beste vriendin.

LOUIS POV
ze crashte in mijn armen. En begon zachtjes te snikken. Ze keek omhoog en ze drukte haar lippen op de mijne. Ik trok rustig terug en keek omlaag. "Dit gaat niet" zei ik. "W-wat?" Zei ze. "Yasmine?" "J-ja" "jij bent degene die ik nu moet vermoorden." Ze keek geschokt.

YASMINE POV
Het kon me niks schelen dat de jongen op wie ik een huge crush had mij moet vermoorden. Zayn kan de grond kussen. "Er moet een manier zijn" fluisterde ik zacht. "We kunnen samen weggaan." Vervolgde ik. "Zayn zou ons vinden." Zei Louis. "Ooit, ja... Maar daarvoor kunnen we samen leven, Louis. We kunnen samen weggaan" zei ik.


twee maanden later

LOUIS POV
We zitten hier nu samen in ons huis, we zijn samen weggegaan. Zayn heeft ons nog niet gevonden. Nog niet maar we zijn gelukkig tot nu toe. Ik sta op en loop naar Yasmine. Ze draait zich om en ik kus haar zachtjes op haar lippen. Ze kust terug en mijn tong vraagt toegang.

Reageer (2)

  • Janne1D

    Danku :) xx

    1 decennium geleden
  • YasmineLovex

    das toch kei goed ! wat zeg je dat het niet goed is ik vind hem echt heel mooi x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen