Foto bij She keeps me warm ~ Harry Styles ~ xlouloux

Sorry als het een beetje saai is ofzo maar het is mijn eerste One Shot dusjaa :$ she keeps me warm

***********FLASHBACK***********

LEANDRA POV
''Leandra! Opstaan!'' Ik hoorde Niall weer zijn dagelijkse routine maken, ik hoopte dat Louis er niet bij was... ''LEANDRA!'' Ugh ja, Louis is er bij... Impact over 3,2,1. 'Boink, boink, boink... Auw. "Louis stop met springen op mijn bed!" Gromde ik. "Sta oooop!" Nu verloor ik mijn geduld. Ik stond op en realiseerde dat Harry niet naast me in bed lag. Al nadenkend strompelde ik achter Niall aan naar beneden.

NIALL POV
Eindelijk kregen we Leandra naar beneden. Ik had honger! "Leandra?" Zei ik zo lief mogelijk. "Ja?" Kwam er terug "Wil je pannenkoeken maken?" Zei ik hopend op een goed antwoord "Alweer?"vroeg ze "jep" zei ik "oke"

LEANDRA POV
alweer pannenkoeken voor mr. Horan. Waarom ook niet hè? Ik begon het deeg te maken toen ik twee sterke armen rond me voelde. "Hey babe" zei Harry. Oh gosh, aan Harry zijn ochtendstem wen je nooit! "Heyy" antwoordde ik. "Alweer pannenkoeken?" Zei hij. "Jep" was mijn korte antwoord. Meer kon ik niet zeggen want mijn haar hing opeens vol met deeg

HARRY POV
Ik kon het niet laten. Ik zag de pot staan, zette mijn handen er in en smeerde haar haren vol deeg.

LEANDRA POV
Oh hij heeft net een oorlog verklaart. Hij rende snel weg en ik gooide een brok deeg. Recht in zijn gezicht. In da face! Ik lachte hard. En gooide opnieuw. In Liam zijn gezicht die net binnenkwam... Oeps?

LIAM POV
Ik kreeg iets in mijn gezicht en mijn mond. Mm lekker. Wacht... Wa was dat? deeg? Ik hoorde Leandra hard lachen. Oooo die krijgt ze terug. Ik keek naar Harry en wist dat hij hetzelfde dacht. Ik ging langs links en hij langs rechts. We pakten deeg en gooiden het in de richting van Leandra

HARRY POV
Ik gooide tegelijk met Liam deeg naar Leandra. Maar Leandra bukte zich. "Sh*t" zei ik net voordat ik een stuk deeg recht in mijn gezicht kreeg, ik keek naar Liam die hetzelfde voorhad.

~~~20 minuten later~~~

De oorlog was over en ik liep naar Leandra die ondertussen deeg uit haar haren zat te pulken. Ik ging achter haar zitten en hielp haar. Toen alles eruit was draaide ze zich om. Ik kuste haar en voelde onmiddellijk vuurwerk.

LEANDRA POV
ik en Harry kusten en vuurwerk explodeerde. De kus ging dieper en Harry zijn tong vroeg om toestemming. Ik verkende zijn mond met mijn tong tot Niall kuchte.

hij moest altijd alles verpesten huh?

HARRY POV
Het was een geweldig moment tot Niall kuchte. Ugh niet weer! "Waar zijn de pannenkoeken" vroeg hij. Serieus is dat alles waar hij aan denkt? Ik gaf hem het bord met de resten uit Leandra's haar. "Alstublieft" hij keek even raar. Toen begon hij het op te eten. Eew dat is degoutant! Hij liep weg en liet mij en Leandra alleen. "Dus.. Waar waren we?" Vroeg ik. En plaatste mijn lippen op de hare.

She keeps me warm

**********einde flashback**********

Nu zit ik hier op de rand van de steen. Haar steen. Ik had haar beter moeten beschermen. Ik kuste de letters van haar naam. Leandra. Dat is die ene naam die ik nooit zal vergeten. Ik fluisterde nog een laatste keer "she keeps me warm" en liep weg met een betraand gezicht.

Reageer (3)

  • LouLouX

    Aaggg hij is zoo lief

    1 decennium geleden
  • Janne1D

    Danku! Je bent zoo lief :$

    Dat is graag gedaan hoor ;) x

    1 decennium geleden
  • Sherdientje

    omg!!!!!!!! soooooon geweldig verhaal!! egt super geschreven, wel weird om te lezen dat ik dood ga maar ja who cares? echt je hebt geweldig schrijf talent! supper bedank dat je het voor me wou schrijven! xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen