het intresserde je niets,, jullie hadden niets,, en Bill behandelde je respectvoller,, ineens werd je van de bank gegrepen door gustav.. hij trok je mee naar de kleine bar,, en greep een fles drank,, Sam,, durf jij hier een mega slok van te nemen,,, je knikte,, waarom niet,,, snel sloeg je de fles achterover en begon te drinken,,, damn da spul was heet,,, Gustav haalde de fles van je af,, en gaf je een kusje op je mond,, en slikte de restjes rond je mond weg,,ineens stond tom op ,, en mompelde wat,, buiten roken,,.. je keek op,, om,, was hij boos,, je leide de jongens af,, en begon achter tom aan te lopen... hij stond daar te roken ,, zijn gezicht,, naar het water,, starend leek het wel,,je sloeg je armen om zijn middel,, Tom ,,wat is er,, ?? Tom: Sam..waarom durf je niet van me te houden,,, ?

hmm ,,zou ze van hem durfen te gaan houden,,, ?
REACtie Bitte,,, ik smeek het jullie op me knieen,,

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (38)

  • SachaR1991

    ze wordt wel veel en vaak aangerand door de vier.. maar goed dat ze in het echt niet zo zijn dat ze alleemaal een meissie delen

    1 decennium geleden
  • Sammii

    Nouww ik wil met gustav:p whahaahh hij is kei vet

    1 decennium geleden
  • ChupaChupsXD

    AWHOEEH BILL IS WEL EEN GEILERD IN JE VERHAAL EH

    1 decennium geleden
  • LovexHate

    volgende !!!!
    :P:P:P

    1 decennium geleden
  • Springfield

    waaaaaaa, echt super zo :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen