Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • feltonloverx

    Arme sevvie (huil)

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    snel verder!! ;)

    1 decennium geleden
  • ashleyG

    Awwwwwww arme sevvie , heb zo medelijden. Adams moet de kerkers ingegooid worden. Ze waren zo leuk stel samen. Sevvie moet gw met haar praten rustig en met Adams en dat van die dooddoenners weglaten. Dat is het verleden

    1 decennium geleden
  • weirdsister

    Kom op je bent gemeen! Ik had net een ideetje over dat hele vader is dood door voldemort gedoe... Hmm. Zal ik het er toch in laten? Spoiler dan c: zeg jij ff of je het accepteerd want ik wil natuurlijk niks afpakken hahaha. Maar ehm ik wou het sowieso anders doen dat wel.. Trouwens leuk hoofdstukje, snel verder!

    Oh ja en het klopt dat ik O.11 had geactiveerd. Had het verkeerde hoofdstuk voor me

    1 decennium geleden
  • Gisborne

    Sevvie, nu mag je geen zelfmoord plegen omdat ze je gedumpt heeft, hoor je me?
    Alles komt goed, Adams zal -hopelijk- ontslagen worden (en anders zorg ik wel dat ze verdwijnt, de centauren in het verboden bos weten vast wel wat ze met haar aanmoeten), Kristen zal je vergeven en jullie komen weer samen.
    Dat kan niet anders, anders dan heeft het geen goed einde en als het geen goed einde heeft, dan ga ik met Smaug en zijn familie achter RickmanLover aan, dat beloof ik Sevvie <333
    Dus hierbij bedreig ik je (A) de bedreiging staat hierboven :Y)
    Dussss...
    Snel verder? c:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen