Hij opende de deur van de Kamer van Hoge Nood, hij wist dat ze daar zou zijn. Rustig liep hij naar het bed waar ze lag. Hij deed z’n gewaad af en gooide die neer op een stoel, waar die van haar ook lag.
Zoals altijd. Ze was voorspelbaar. Net als hij zelf was.
Iedere avond dezelfde routine. Niemand zei iets. Dat was ook niet nodig. Het was al zo vaak gebeurd dat ze al precies wisten hoe het werkte. Zij gaat naar de kamer voor het avond eten, doet al haar kleren uit en gaat op het bed liggen. Na het eten is het zijn beurt om naar de kamer te gaan. Hij volgt haar voorbeeld. De kleren gaan uit en hij gaat ook naar het bed. Het wordt gevolgd door zwetende lichamen tegen elkaar aan, handen die alle kanten uitgaan en dan het hoogtepunt. En zodra ze bij gekomen zijn van het hoogtepunt kijken ze elkaar aan, doorborende grijze ogen tegenover die zacht blauwe. Zoenen gebeurde niet.
Zoenen was romantisch. Er was geen romantiek aanwezig tussen hun. Ze leefden alleen voor de seks, voor het genot. Er was een klein lijntje tussen een relatie en alleen maar seks. En o, wat wou hij die lijn graag over.
Want, voor de verandering, was het Draco Malfoy die een probleem had. Hij pakte zijn Slytherin stropdas van de vloer en zij deed haar Gryffindor sjaal weer recht. Wederom spraken ze niet. Lippen raakten elkaar ook niet. Ze zou nooit willen wat hij wou.
Met een kleine buiging, toch een beetje respect, verliet hij de kamer weer. Ze was onbereikbaar voor hem. Meer dan dit zou ze nooit willen.
Zodra hij weg was plofte zij weer neer op het bed. Tranen rolden wederom over haar wangen. Haar hart deed pijn nu ze hem weer had laten gaan. Haar vrienden zouden zich wederom afvragen waar ze was en zoals altijd zou ze antwoorden met het slappe excuus: studeren.
De kamer rook naar hem. Naar hun beide.
Ze hield van hem. Meer dan woorden uit konden drukken.
En hij hield van haar
Het probleem was gewoon dat ze dat niet van elkaar wisten.
Liefde. Wat een angstaanjagend ding.

Reageer (1)

  • Camouflage

    Super leuk! Ik neem een abo. c:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen