Maar wat ik niet wist is dat je als je eenmaal reageerd. Moet blijven reageren. Celeb life. Ik zucht en sluit twitter af en focus met op de jongens. Kijkt Daan nou zo naar mij? Of wil ik dat zien...

''@EvavanKoten omfg, jullie zijn zo lief! Hebben jullie wat?' Die vraag krijg ik nu waarschijnlijk 2000 x. '@mainlove___ neee, ik ben voor 200 % single en Daan ook ! hihi xx'. Ik stort me op de jongens. Ze zijn alle vier niet lelijk, maar Daan is wel de leukste van het stel. Daan komt de studioruimte uit en geeft me een kus. "En wat vindt Eefje ervan?" "het is niet zo erg toch?" lacht Daan. "nee, het is oke en je bent echt goed!" Daan glimlacht. "Ga niet naast je schoenen lopen eh Zwierink, ik zei 1 x dat je goed was" Daan lacht nu hard op. "maar je bent wel de eerste die het zegt van onze vriendengroep" Ik hoor de pijn in zijn stem. "maar ik ben ook het aller meest trots op je" Ik lieg niet denk ik bij mezelf, ik ben ook trots op hem en de rest intresseerd het toch niet. Dus ik ben automatisch het meest trots.

4 uur later zitten we dood moe in de mac. Rein en Owen lopen te klote met een stomme ballon uit zo'n rekje. Nils belt met zijn moeder of ze daar kunnen slapen. "jullie kunnen mee" roept nils vrolijk. Ik kijk daan aan. Daan ziet mijn twijfel ogen. "jij mag ook gewoon mee eef, tenzij je niet met mij in 1 bed wilt." lacht daan. "of bij mij" knipoogt Rein. Ik zie Daan een bitchblik richting rein werpen. "ze kent mij een stuk langer en ik heb haar al vaker in 'slaapkleding' gezien, dus ze slaapt gewoon bij mij" zegt Daan. Ik schiet keihard in de lach. "is goed Daantje" en ik sla op zijn sixpack.

Niet veel later lopen daan en ik de kamer binnen. "Nou hier slaap je Eef, sorry voor het eenpersoonsbed" lacht daan en hij knijpt in me kont. Ik sla lachend zijn hand weg. "sukkel, ipv in mijn kont te knijpen regel is een t shirt voor me" lach ik. Nog geen moment later trekt daan zijn shirt uit en gooit het mijn richting op. "goed genoeg?" "jaa, lekker ze zweet shirt"lach ik. Ik weet niet wat het maar ik ken geen schaamte bij daan. Nog geen 10 seconde later sta ik in me bh en onderbroek en doe ik daans shirt aan. Daan ligt inmiddels al in bed. Ik ga bij hem liggen en voordat ik het weet zoenen we.

Me gedachte slaan op hol. Wat betekend dit?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen