oh nee draken. Kan het nog erger! Jha dus...

Helaas voor de 2 1D leden en auke en dyllis was het een onhandige draak. Omdat hij honger had at hij eerst die twee ennhoorns op. Nah verdiende loon! Daarnaa begon hij te vliegen. Maar ik moet bekennen hij had net bruine bonen gegeten. Dus opeens begon hij te scheten en lag iedereen knock-out. Glukkig werden ze weer snel wakker. Ze vlogen door een rare demensie. Iedereen begon te zingen. De draak kon hier echter niet tegen en werd dol. Hij begon sneller te vliegen en als snel knalden ze tegen de maan aan. Hier zat na dit ongeval een extreem groot gat in. Auke en dyllis hadden weer honger en begonnen een stuk van de maan te eten. Na dit heerlijke maal gingen ze weer verder. Nog een paar lichtjaren en ze waren er. De draak vloog op de aarde af en plette plop. Nu waren ze gelukkig eindelijk weer thuis. Maar wat nu met 1D? Auke en dyllis dwongen hun om mee te kijken naar de marathon over dora. Ondertussn werd er gebelt. Het was het schaap liam!
Iedereen was héél erg blij en begon de legendarische furbie te dansen. Er kwamen buren naar kijken en opeens sprong het nieuws op..

NIEUWS
MEDENDELING ER ZIJN 2 GEKKEN ONTSNAPT DIE 1D HEBBEN GEKAAPT OBAMA VERMOORD HEEL VEEL DINGEN OPGEBLAZEN EN GA ZO MAAR VERDER. ALS U ZE ZIET BEL DAN HET ALARMNUMMER
Oh fuck zeiden dyllis zayn louis en auke in koor.
Daar gaat die marathon..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen