OMG WIJ ZIJN GEWOON MOORDENAARS AAN HET WORDEN!!!

Toen we harry en louis weer hadden gingen we verder. Maar eerst zetten we het schaap liam bij de slager af. Ze wilden samen kerstmis vieren.
Omdat ze geen vervoer hadden steelden ze een paar brommers. Ze reden en reden totdat opeens de kerstman voor hun stond. Met piepende banden konden ze net op tijd stoppen. ' GEEF MIJN KERSTELFJES TERUG'Riep hij. Huuh klonk er verbaasd van auke. Ze begreep het pas toen dyllis zei dat harry en louis eigenlijk kerstelfjes waren. De kerstman begon wild met kerstslingers te gooien die auke en dyllis ontweken. Dyllis die rende op hem af en auke beet in zijn been. Gillend viel hij achterover recht in een eenhoorndrol. Louis begon te lachen en lachte zich dood. Nee serieus hij was echt dood door die lachaanval.
Opeens zagen auke en dyllis een grote koe komen die zich op de kerstman ging zitten. Zo konden de overgebleven 1D leden(harry en zayn) en auke en dyllis ontsnappen. Ze renden weg en kwamen bij een groot kasteel aan. Het kasteel was versiert met gummyberen. Auke had teveel honger en at het kasteel helemaal op. Dyllis begon ondertussen zayn op te eten. Maar die smaakte niet lekker dus nam ze maar een boom om op te eten. Al lachend gingen ze weer verder en stalen deze keer de fietsen van obama en zijn gezin. Vluuuuug gilden dyllis en auke in koor want ze wouden echt de doramarathon niet missen. Omdat ze nog een dag moesten rijden besloten ze dan maar een racket te huren bij de ruimtebasis. Jammer genoeg waren ze allemaal blut en moesten ze er weeral een stelen. OMG wij zijn echt misdadigers geworden. Omg gilde auke dan weer op haar beurt! Ik heb de hond in de oven laten zitten. Dyllis zette de racket aan en daar ginggen ze dan weer. Op weg naar huis

Reageer (1)

  • DamonEnzo

    HAHAHA SNEL VEDER!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen