Foto bij Hs 29: Valentijnsdag

speciaal een afbeelding voor wie naar de MainShow was haha
ok niet dus de foto wil niet openen sorry wacht ik probeer nog eens.
gelukt maar niet echt duidelijk
xxx

(door Sammantha)
"Aan Owen, of hij iemand leuk vindt..."
We draaien ons allemaal naar Owen. Met een rood hoofd zegt hij: "Ja"
Kreten van ontroering.

Gisteravond blijft door mijn hoofd spoken. Mijn leven was op één slag veranderd, toen ik hierheen verhuisde en dus ook naar een andere school moest. Een magieschool. Maar ik dacht dat dat de enige schok zou zijn. Daar heb ik me dus in vergist. De 1e schok toen ik hier aankwam was die fantastische jongen, Owen, de 2e was dat ik te weten kwam dat hij single is, al durf ik dat niet echt te geloven. En de 3e gisterenavond. Morgen is het Valentijnsdag. Je kan vandaag nog een roos bestellen en die wordt morgen aan de persoon gegeven naar wie je hem stuurt, met of zonder kaartje aan, dat beslis je zelf. Zou ik er één naar Owen sturen? Anoniem, zonder kaartje aan? Ik ben nog niet zo ver dat ik al durf toe te geven dat ik van hem hou. In de pauze ga ik naar de rozenverkoop en koop de anonieme roos voor Owen. Zo, gedurfd.
(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)
(door Inge)
Vandaag is het Valentijnsdag. Spannend, ik heb voor Leslie een nieuw paar dansschoenen gekocht, en hij voor mij een kettinkje, zo lief! Midden in de les muziek komt mevr Schuurmans ons lokaal binnen met een hele bak vol rozen. Wow, onze klas is geliefd!
"Deze voor Owen, deze voor Nils, deze voor Sammantha, deze voor Inge,.."
Ik sta op en neem de roos aan, van Leslie! Het valt me op dat iedereen een roos krijgt behalve Lynn en Chanyeol. Opeens hoor ik mijn naam een tweede keer. Verrast kijk ik om me heen, maar blijkbaar heb ik me echt niet vergist en is de roos voor mij! Dus ik sta op en neem de roos aan. Ik verschiet enorm, wanneer ik het kaartje lees.

Reageer (3)

  • GossipGirl21

    Oeee dit hoofdstukje is zo super geschreven. <3 <3 <3

    6 jaar geleden
  • sammainiac

    Wat staat er in dat kaartje

    1 decennium geleden
  • certified_cloud

    ik wil weten van wie het kaartje is! snel verder!! Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen