Foto bij 9

Sorry voor zo kort maar ik heb totaal geen inspiratie maar ja ik heb maar 2 abo's geen excuus btw. Ik ben de laatste tijd ook zo moe geweest lag soms gewoon dagen te slapen zelfs in de vakantie gewoon. Ik ben de laatste tijd ook erg beroerd. Maar ik probeer voor jullie ook altijd een hoofdstuk te typen jullie moeten dan wel lang wachten maar ik probeer het toch.

Sofia Diaz McKenzie

Nadat ik rustig in bed lag samen met Joe kreeg ik het gevoel dat ik verkeerd bezig was. Joe lag half in coma toen ik voorzichtig me bed uit ging. Joe zuchtte even en draaide zich zelf weer om. Ik sloop langzaam naar de deur om naar beneden te gaan. Ik zag dat er nog licht aan was. Kevin zat rustig op de bank tv te kijken. 'Goedemorgen.' zei Kevin zonder op te kijken. Ik knikte en ging naast hem zitten op de bank. 'Wat kijk je?' vroeg ik. 'O, Lord of the Rings.' 'Okay ik ga met je mee kijken kan toch niet slapen.' zei ik en legde me benen lang uit op de bank. 'Joe ligt zeker in coma.' zei Kevin uit het niets. Ik schrok en knikte zonder dat ik het door had. Kevin grijnsde en concentreerde zich weer op de film.

Na de film
'Ik ga weer slapen.' zei ik toen ik me eigen al naar de trap sleepte. 'Is goed popje.' zei Kevin en gooide een handkus na me toe. Op me kamer aangekomen sloot ik deur weer zo zachtjes mogelijk en legde me zelf in bed neer.

Reageer (1)

  • JessyJonas

    Haha snel verder!! Hou van je verhaal!! <3333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen