Sorry dat het weer ff geduurd heeft maar nu is iedereen naar de MainShow (ik niet wheee) dus heb ik wel wat tijd xxx

(door Owen)
Het gaat de laatste tijd niet zo goed meer tussen Priscilla en mij. Ik voel gewoon niks meer voor haar. Ze blijft me altijd dierbaar maar de verliefdheid is er niet (meer). Ik wil wel vrienden blijven MAAR 1) Ik durf het haar niet te zeggen en 2) Ik wil haar niet van school af. Voor mij geen probleem, ik heb een eigen kracht. Maar zij zou weg moeten en dat is zo erg. We zitten in de magieles. Ik tover afwezig wat aardebrokken, als mevr Martas binnenkomt en vertelt dat er twee nieuwe leerlingen in onze klas komen. Ze zijn niet samen maar kennen elkaar wel. Sammantha en Ralf. Zij won Junior Dance en hij Junior Eurovisison Song Contest. Wanneer ik Sammantha zie, begint mijn hart sneller te slaan. Haar lach verblindt me. Ik ervaar terug ECHTE liefde. Nadat iedereen aan het idee van twee nieuwe leerlingen gewend is, trek ik Priscilla mee naar achteren, in een stil hoekje. Ik wil iets zeggen, maar ze houdt me tegen.
"Zeg maar niks, Owen. Ik voel het ook. Het is weg, hé. En ik zag hoe je net naar Sammantha keek. Jij hoort bij haar, niet bij mij. En ik... weet je, ik vind Ralf geloof ik wel leuk. Laat ons ajb wel nog vrienden blijve, Owen!"
Ik antwoord opgelucht: "Ja, dat wil ik ook, gewoon vrienden."
"Maarrrr mijn kracht dan?"
"We zullen nog doen of we samen zijn. Misschien kan je Ralfs hart veroveren en dan is alles goed."
"Wat staan jullie hier te praten? De les is daar!", zegt mevr Van Der Meij boos. We lopen gauw terug daarheen.
(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)
(door Britney)
Het is een dag geleden dat Sam en Ralf in onze klas kwamen. Priscilla en Ralf zijn sinds vanochtend samen. Nu al!! Owen is nu dus alleen. Best zielig, eigenlijk! Inge, Mylène, Rosanne, Silke, Sammantha, Alexandra, Priscilla, Leslie, Melle, Roan, Rein, Owen, Daan, Ralf, Nils en ik zijn in de kamer van Ralf en 3 nieuwe jongens uit een andere klas. Sammantha slaapt ook samen met een nieuw meisje uit een andere klas. Er is aan Inge gevraagd of ze ook op die kamer wou, er is daar nu plaats genoeg, maar ze wou liever bij Lynn blijven. We besluiten een soort durven of de waarheid te doen maar dan zonder durven.
"Inge, waarom blijf je liever bij Lynn op de kamer?", vraagt Rosanne.
"Weet je, Lynn is mysterieus, ze heeft een aardige kant. Hij komt al een beetje boven maar, ik weet dat ik haar kan doen openbloeien." We kijken Inge vol ongeloof aan nadat ze dit gezegd heeft.
"Laat maar, maar je zal de veranderingen vanzelf merken", zegt Inge, "Nu mag ik een vraag stellen: euh Silke, wat is je grootste droom?"
"Dat Rein van me houdt, maar die is al uitgekomen", antwoordt Silke met een glimlach. Rein zoent haar. Ze zijn echt schattig samen.
"Daan, aan wie wil jij een vraag stellen?", vraagt Silke.
"Wow, wat een levensvraag!", grijnst Daan, "Aan Owen, of hij iemand leuk vindt..."
We draaien ons allemaal naar Owen. Met een rood hoofd zegt hij: "Ja"
Kreten van ontroering. Ik ben bijna zeker dat het Sammantha is.

Reageer (3)

  • GossipGirl21

    Ommggg echt super.

    6 jaar geleden
  • sammainiac

    Omg snel veder de mainshow was zo fucking leuk

    1 decennium geleden
  • certified_cloud

    leuk!! snel verder!!
    ik was ook niet naar the mainshow :(
    we hadden kinderkerstfeest van de kerk dus kon niet :(
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen