Kurt is bij Elliott. Blaine kan het niet verdrage en vlucht naar Jeff

Huilend zwaai ik Kurt uit. Ik weet dat ik hem moet laten gaan, maar dat is verdomd moeilijk omdat ik weet dat hij dichtbij Elliott zal zijn. Zuchtend laat ik mezelf op de bank vallen. Ik denk aan de afgelopen qeken. Hoe ongelukkig Kurt er uit had gezien, ookal zei hij dat hij oke was. Ik voel me echt schuldig. Mijn telefoon gaat af. Ik zucht diep als ik zie dat het Jeff is. 'Wat is er?' Vraag ik meteen. 'Niks.Ik zag dat Kurt de stad uit ging en ik heb je al een hele tijd niet gezien. ' klinkt er aan de andere kant. 'Jeff, ik heb Kurt al genoeg pijn gedaan. Dat ik vreemd ga kan hij er niet bij hebben. ' zeg ik. ' Blaine hij heeft jou ook bedrogen.' Zegt hij zachtjes. Alsof niemand het mocht weten behalve ik. 'Hoe weet je dit allemaal? ' vraag ik. 'Oke ik geef toe ik hou jullie nog.steeds in de gaten. ' ik kijk er niet van op, die zoen toen in het ziekenhuis bewees letterlijk zijn passie voor mij. 'Oke, ik kom naar je toe eenmalig. ' zeg ik uit.eindelijk. 'Yesss. Ik zie je zo babe. ' roept hij door de telefoon. Ik moet lachen om zijn reactie. Snel stap ik o
p mijn Harley om maar van hem af te zijn

Niet veel later sta ik voor het bureau maar Jeff is nergens te bekennen. Boos blijf ik nog vijf minuten blijf wachten als ik op eens een rode roos voor mij verschijnt. Lachend draai ik me om maar voel dan twee armen om h heen. Ik denk even na of ik dit wel moet doen, maar draai me dan om in zzijn armen. 'Jeff. Ook fijn om jou weer te zien.' zeg ik. 'Ja ik vind het ook heel fijn om jou te zien. Mag ik je...' Ik hou hem tegen. 'Niet hier.' Zeg ik maar het is al te laat. Ik voel hoe zijn lippen vol verlangen de mijnen raken. Ik zucht voordat ik hem terug zoen. Hij zet zijn hand in mijn rug. Ik duw hem zachtjes richting de deur van het bureau, als ik vreemd wil gaan dan doe ik dat veillig. Jeff snapt mijn hint, pakt mijn hand en trekt me mee naarzijn kantoortje. 'Je moest eens weten hoe lang ik hier op heb gewacht.' fluistert hij voor dat hij me weer zoent en me tegen demuur aan drukt. Speels bijt ik hem zacht in zijn oor. 'Wat wil je dan?' Vraag ik hem. 'Jou.' Zegt hij. Hij glijd met zijn handen naar beneden richting de rits van mijn broek. Ik hou hem tegen. 'Niet hier.' Zeg ik maar zoen hem wel weer. Dit keer laat ik hem gaan als hij de rits van mijn broek open ritst.

Ik sluit mijn ogen en stel me Kurt voor me die zachtjes streelt. Onbewust voel ik me verdomd goed bij die gedachten. De gene naast me zoent me in mijn nek. 'Mmmm, Kurt. ' fluister ik terwijl ik hem over zijn wang streel. Ik schrik op als die gene boos bij me weg draait. 'Ik wist het wel. Dat je niks om me gaf.'zegt hij. Ik open mijn ogen. 'Jeff, dat is niet waar alleen geef ik om je op een manier die jij wilt dat die anders is.' Zeg ik. 'Waarom doe je dit me dan aan?' Vraagt hij. Ik slik en kijk naar beneden. 'Ik..' 'laat maar ik weet het al. Je word iedere keer zo op gewonden van je vriendje, maar hij is er nog niet klaar voor. Dat begrijp je maar je hebt de behoefte aan seks nog steeds. ' schreeuwt Jeff. De waarheid dringt tot me door. OMG, ik heb Kurt bedrogen en daar naast ook Jeff gekwetst. Snel voor de tranen komen ren ik naar de Harley. Ik hoor Jeff me terug roepen. Ik nergeer het en rij zo snel mogelijk naar huis want ik weet dat Samcedes staat te wachten. We zouden samen met Sebastian en Hunter film gaan kijken maar ik heb nu al spijt van de afspraak. Ik bedoel tussen twee zoenende stellen in zitten terwijl je net zelf net vreemd ben gegaan en je eigen vriendje is er niet, die je afleid, die je laat zien hoe veel hij van je houd. Ik veeg de tranen uit mijn gezicht, ik zucht en bel Kurt. .

Reageer (1)

  • KimiCat

    omg snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen