Nou, daar zit ik dan, met Niall, de jongen van m'n dromen, in een klein opbergkamertje. Je zou denken dat ik superblij ben op dit moment, maar dat is dus echt niet het geval. Ik vond het namelijk behoorlijk awkward, en hij ook. Serieus, die films en boeken waar ze ook seven minutes in heaven spelen, en dat ze elkaar dan helemaal bespringen enzo, dat is echt bullshit. Behalve als je met Harry moet, dat is een ander verhaal, kijk maar naar het gezicht van Suze.
"Dit is echt awkward." zegt Niall. Ik knik, we zijn gaan zitten. "Maar ik ben wel blij dat ik met jou moet." zeg ik. "Hoezo?" "Nou gewoon, ik ken al die andere jongens niet echt, en ik denk dat zij niet echt van plan zijn om gewoon te gaan zitten." leg ik uit. "Ik wil niet gewoon met een meisje zoenen ofzo, ik wil met een meisje zoenen omdat ik haar leuk vind." zegt Niall. Ik schrik hier best wel van, volgens mij probeert hij te zeggen dat hij me dus niet leuk vind. Nou Eleana, daar gaan we weer, love sucks.
"Maar..." Niall aarzelt even, maar dan gaat hij toch verder. "Oh, ik ben hier echt vreselijk slecht in. Eleana, ik vind je leuk, en met leuk bedoel ik leukleuk." hij begint te blozen, en mijn hart maakt een sprongetje. "Ik, uhhmm, ik weet niet wat ik moet zeggen." antwoord ik, ik kom niet meer uit mijn woorden en m'n hersenen doen het niet meer. Dan zie ik Niall zijn teleurgestelde gezicht, oeps, nu denkt hij dus dat ik hem niet leuk vind. "Niall, ik vind jou ook leuk." zeg ik. Hij glimlacht, ik ook. "Zou je dan, uhhm, zeg maar, mijn vriendin willen zijn?" vraagt hij dan. Ik knik, "Ja.". Niall schuift naar me toe, en we omhelzen elkaar, dit is echt de fijnste knuffel die ik ooit in m'n leven heb gehad.
Niall laat me een beetje los, we kijken elkaar aan. Hij drukt een kusje op mijn mond. Het gelukkigste gevoel dat ik ooit heb gehad gaat door mijn hele lichaam, we knuffelen weer.
"TIJD IS OM!" roept Louis keihard, we laten elkaar snel los, en nog geen seconde erna wordt de deur van de opbergkamer opengezwaaid. "Hebben jullie serieus de hele tijd daar gezeten?" vraagt Louis teleurgesteld. "We hebben een goed gesprek gevoerd." antwoord Niall droog, dan staat hij op. Als hij staat rijkt hij mij zijn hand, ik neem hem vast, en hij trekt me omhoog. We lopen terug en gaan naast elkaar op de bank zitten, iedereen kijkt ons aan, ik weet gewoon dat ik op dit moment knalrode wangen heb, en als ik naast me kijk zie ik dan Niall dat ook heeft.

Ik ga vanaf nu de hoofdstukjes wat korter maken, omdat ik dan meer vooruit kan schrijven, en dus ook meer kan posten. Ik hoop dat jullie dit geen probleem vinden. xx (flower)

Reageer (1)

  • 5secsofpayne

    Supercute ;D. Snel verderrrr x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen