Foto bij Page three †

Zouden jullie alsjeblieft willen antwoorden op die laatste vraag?
Anders lijk ik zo'n idioot die vragen aan zichzelf vraagt.

† 12 december 2013 †

Hi, sunshines. Hoe gaat het met jullie?
Met mij gaat het best oké. Ik moet nog een paar proefwerken en dan ben ik er vanaf voor enkele maanden!
De kerstsfeer helpt natuurlijk ook altijd. Ik hou van Kerstmis, het is zeker mijn favoriete feest van het jaar! Het is altijd zo gezellig in huis met de kerstboom en de lichtjes en de pakjes.. En natuurlijk vakantie! Ik ga Kerst vieren in Parijs! Inderdaad, bij al die stelletjes die hand in hand over de sneeuw struinen. Jammer genoeg heb ik geen vriendje om het mee te delen.
Zoals bijna ieder tienermeisje heb ik wel een crush. And speaking of him, toen ik daarstraks boodschappen ging doen ben ik hem heel toevallig tegengekomen op de terugweg. Ik botste tegen hem op omdat hij nogal hevig de hoek om kwam. Gek toch dat zo'n stom voorval mijn hele dag goed kan maken. Net zo zeer als één klein dingetje mijn hele dag kan verpesten, maar gelukkig is er vandaag nog niets in die trend gebeurd. Misschien dan dat ik amper iets begreep van mijn proefwerk wiskunde, maar dat wist ik al langer dan vandaag.
Ik zit wel met een probleempje. Is het verkeerd dat ik hopeloos verliefd lijk op een bekend persoon? Het klinkt idioot, ik weet het. Alles wat hij doet, alles wat hij zegt, duwt me dieper en dieper weg. Ergens weet ik wel dat ik hem nooit ga ontmoeten, laat staan dat ik ooit een kans maak, maar het is dat ene stemmetje achterin mijn hoofd wat ervoor zorgt dat ik verderga. Ik vind het zelf dom dat ik eronderdoor geraak door een stomme celebrity crush, maar ja, wat doe je eraan?Focussen op mijn echte crush? Ik weet niet of dat zo'n goed idee is, bij hem maak ik ook al geen kans...
Als ik me triest voel dan nestel ik me op de bank met een dekentje, Ben&Jerry's ijs, warme chocolademelk en een romcom of Gossip Girl of zo... Wat doen jullie bij liefdesverdriet of eenzaamheid?

Reageer (3)

  • Linalicious

    Poor you! Stay strong, alsjeblieft! x x x

    1 decennium geleden
  • CAMILIAA

    Die foto is echt geniaal!!! xD
    Ik doe eigenlijk ongeveer hetzelfde als jij in een situatie zoals de jouwe. Ik lees ook vaak of ik speel muziek af die overeenkomt met mijn situatie... Ik weet niet of je er wat aan hebt?
    xxx

    1 decennium geleden
  • Solavellan

    Ik ben jammer genoeg nog niet verliefd geweest en kan daar dus niet op antwoorden ;p en eenzaam ben ik niet, ik ben zoals ze zeggen een happy single ;p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen