Dit is een verhaal die een klein beetje geïnspireerd is op mijn echte leven ( niet heel erg hoor maar een heel klein beetje).
Het meeste is gewoon fantasie.
En ik hoop dat jullie het een leuk verhaal vinden.
Ik zou het leuk vinden als jullie zeggen wat jullie er van vinden .

Hier sta je dan Mia voor je nieuwe school fluisterd ze zachtjes naar zichzelf. Zullen we gaan zegt Kim. Mia twijfelt even en loopt dan snel achter Kim aan. Er gaat van alles door haar hoofd "Zal alles goed gaan?" "Zal ik een leuke klas hebben?" "Wat zouden ze van me vinden?" enz. Ze kijkt naar welk lokaal ze moet gaan en loopt daar samen met Kim erheen. Ze lopen naar binnen en gaan ergens achterin in de klas zitten. De bel gaat en de mentor vertelt van alles over het nieuwe schooljaar dat gaat komen maar Mia kan haar hoofd er niet echt bijhouden en kijkt rond naar alle kinderen die in de klas zitten. Later mogen ze even met elkaar praten ze begint te praten met de kinderen die voor haar zitten ze zijn heel aardig dit zouden best vriendinnen van haar kunnen worden ze heten Daniek en Lela. Als de mentor alles heeft vertelt mogen ze weer naar huis. Als Mia thuis is gaat ze zitten en nadenken over van alles en nog wat.
De volgende dag staat Mia te wachten op Kim ze heeft er zin in vandaag en ze is benieuwd wat ze allemaal gaan doen. Als Kim er is fietsen ze samen naar school. IN de pauze gaan ze aan een tafel zitten met Daniek, Lela en nog een ander meisje Sarah.Sarah is heel erg aardig en ze trekken veel met haar op en ook met Daniek en Lela.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen