Foto bij Part 1 - Vanuit Lola

Tussen Rein en Lola lijkt het allemaal nog goed te gaan. Volgens hun vrienden zijn ze 'het perfecte stel'. Maar misschien gaat niet alles zo goed als dat het lijkt te gaan.

'Ik hou van hem. En hij van mij."

Het is vroeg. Ik stap uit bed. Het is koud dus ik doe mijn trui aan. Ik trek een muts over mijn hoofd en trek mijn favoriete broek aan. Ik loop naar beneden en ga in de hoek van de bank zitten met een kussen onder mijn armen. Ik kijk naar buiten. De zon schijnt en ik zie de zonnestralen vallen. Ik kijk naar mijn voeten. Ze voelen koud aan. Sokken vergeten. Nee toch zeker? Ik loop terug naar boven en trek mijn wollen sokken aan. Dat is beter. Mobiel. Mobiel. Waar is mijn mobiel? Ik zie hem niet liggen. "Mobiel, waar ben je? Stom ding, kom hier," zeg ik in mezelf. Niet dat ik verwacht dat hij zou reageren, maar het helpt. Ik pak een stapel kleren op. Daar ligt hij. Ik bekijk het scherm. 1 bericht. 'Hey schat, ik kom naar je toe. Ik heb je gemist... <3' Automatisch krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Hij is lief. Ik stop mijn mobiel in mijn zak en loop weer naar beneden. Als ik halverwege de trap sta, gaat de bel. "Hey schat," zegt hij terwijl hij binnen komt. Hij zoent me. En nog eens. Ik lach. Hij loopt de woonkamer binnen. "Kom hier, ik wil je vasthouden." Ik loop naar hem toe. Ik voel me gedwongen iets te zeggen maar de juiste woorden kan ik niet vinden. Hij pakt me vast. Ik sla mijn armen om zijn nek en leg mijn hoofd op zijn schouder. Hij kust me op mijn hoofd. "Rein?" "Ja." "Ik hou van je." "Ik ook van jou, Lola." Ik lach. Hij laat me los. Hij gaat zitten. Ik ga op zijn schoot zitten. "Ik heb jou ook gemist," zeg ik terwijl ik hem aankijk. Hij bloost. Ik ook. Ik kijk hem diep aan. Zal ik hem zoenen? Is dit het juiste moment? Precies wanneer ik dat denk zoent hij mij. Ja, precies zoals ik dat zou willen. Hij is perfect. Langzaam legt hij me neer op de bank. Hij leunt over me heen. Hij pakt mijn hand en houdt zijn hand op de mijne. Dicht op elkaar. Hij stopt zijn vingers tussen de mijne. Ja, perfect, of niet? Hij kust me weer. Ik hou van hem. En hij van mij.

Ik lig met mijn hoofd op zijn borst. Ik luister naar zijn hartslag. "Hij klopt alleen voor jou," zegt Rein ineens. Perfect! Mijn hand ligt op zijn buik. Ik voel zijn spieren en de lijnen van zijn sixpack. Hij is sexy! Hij legt zijn hand op de mijne en knijpt er zachtjes in, alsof hij wil zeggen dat ik hem nooit mag laten gaan. Ik sta op. Rein kijkt me aan. "Kom, we gaan even naar buiten," zeg ik tegen hem. Ik pak onze jassen. Als we onze jassen aan hebben loop ik naar buiten. Brrrr... Schoenen vergeten... Dat heb ik weer! Ik loop terug naar binnen en trek mijn schoenen aan. Ik trek de deur achter me dicht en pak Rein's hand. We weten allebei even goed waar we heen lopen. Ons plekje. We lopen langs een boom. 'L + R' staat er in gekerfd. We lopen door naar een open plekje. We gaan liggen. Met onze handen in elkaar kijken we naar de wolken. We kijken naar de lucht. Uren lang liggen we daar.

Het is avond en de sterren staan aan de hemel. "Het is prachtig, vind je niet?" vraag ik. "Ja, dat is het zeker. Maar dat komt vast omdat ik jou naast me heb liggen," zegt hij. We kijken elkaar aan. Ja, inderdaad prachtig. Ik schuif naar hem toe. Ik geef hem een zoen op zijn wang. Hij lacht. Langzaam val ik in slaap onder de sterren.

~ Het vervolg van dit hoofdstuk zal volgen in één van de volgende hoofdstukken. In het vervolg zal het verhaal verder worden verteld vanuit Rein. ~

Part 2 - Vanuit Owen, komt binnenkort.

Reageer (2)

  • MainiCorn

    Snel verderxxx
    heb je nog Personages nodig? Ik wil dan wel ;)

    1 decennium geleden
  • UrWishhx

    Leuk hoor ! snel verder ! xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen