~Vrijdag~
Snel stap ik in m'n schoenen, en dan ben ik klaar om te gaan. Ik ga naar het feestje van Catelynn, Niall had aangeboden om me op te halen met de auto. Anders had ik op de fiets moeten gaan, want m'n ouders waren naar vrienden. Ik pak het cadeau en m'n tas, en dan loop ik de trap af. Als ik beneden sta hoor ik Niall net aan komen rijden, ik doe m'n jas aan en loop naar buiten.
"Happy birthday to you, happy birthday to you. Happy birthday dear Catelynn. Happy birthday to you!" zingen we met z'n allen. Vervolgens krijgen we allemaal een stuk chocolade taart, die echt goddelijk smaakt, Catelynn en haar moeder maken echt de beste taarten van de wereld. Catelynn had ook nog een paar jongens en meiden van school uitgenodigd.
"Zullen we een spel doen?" stelt Louis voor als het een beetje saai begint te worden. "Welk spel?" vraagt Suze. "Seven minutes in heaven." gilt Harry. Iedereen stemt in, maar degene die een relatie hebben doen niet mee. De vijf lopen weg, en even later komen ze weer terug, Steve, een jongen die bij me in de klas zit, legt een aantal voorwerpen op de tafel. De jongens hebben het echt moeilijk gemaakt voor ons, we kunnen echt niet weten van wie welk voorwerp is. "Suze, jij mag beginnen." zegt Felice. Ze denkt even na, en dan pakt ze de pen. Harry staat op en pakt haar hand, dan lopen ze samen naar de opbergkast in de gang. Liam zet een timer op z'n telefoon aan, en na 7 minuten gaat hij ze halen. Suze heeft rode wangen en een grote glimlach op haar gezicht, Harry gaat zitten en trekt haar op z'n schoot. Dan is Felice aan de beurt, zij moet met Jacob de kast in.
"Oke, nu Eleana!" besluit Lauren als Felice en Jacob terug komen. Oh nee, ik hou totaal niet van dit soort spelletjes, je weet nooit met wie je in de kast moet. Ik staar besluiteloos naar de voorwerpen. "Eleana kies gewoon iets!" zegt Perrie. Ik pak de oordopjes, ik heb geen idee waarom. Niall staat op en neemt mijn hand. Samen lopen we naar de kast, ik ben blij dat ik Niall heb, want ik had echt niet met een van de andere jongens willen gaan. Maar ik ben toch bang, want ik heb geen idee wat er nu gaat gebeuren.

Reageer (1)

  • 5secsofpayne

    Yay, ik en Harry ;D. Me likes.

    Eleana en Niall zijn echt cute:)

    Snel verder xo'

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen