~Woensdag~
"Schiet eens op Eli, dadelijk missen we de bus!" roept Felice geïrriteerd, ik sta bij de kluisjes met Felice, Catelynn, Louis en Liam. "Ja, doe even rustig, ik kan mijn geschiedenisboeken niet vinden." antwoord ik. "Waar gaan jullie heen?" vraagt Catelynn verbaasd. "Naar de stad." antwoord ik, Felice geeft me een boze blik. Oeps. "Waarom hebben jullie mij niet mee gevraagd?" vraagt Catelynn. "Wie is er vrijdag jarig?" vraagt Felice. "Oh, laat maar ik begrijp het al. Jullie gaan een cadeau kopen." zegt Catelynn, en ze loopt weg met Louis. "Zou ik mee mogen? Ik heb ook nog geen cadeau, en jullie kennen haar beter dus jullie weten vast wel wat ik voor haar moet kopen." vraagt Liam. "Ja, tuurlijk! Maar we gaan ook een nieuw setje kleren zoeken, dus ik weet niet of je daar zo'n zin in hebt." zegt Felice. "Oh, nee dat vind ik juist leuk, dan kan ik jullie helpen met uitzoeken." antwoord Liam. "YEAH." roep ik blij, Liam en Felice kijken me verbaasd aan. "Ik heb m'n geschiedenisboeken gevonden." zegt ik droog. Ik hoor de twee zuchten, maar ik negeer ze. Ik loop naar de kapstokken om m'n jas te pakken, Niall staat ook bij de kapstokken. "Hoi." begroet hij me. "Hey." antwoord ik en ik glimlach naar hem. "Uhhmm, Eleana. Weet je nog dat ik je vorige week vroeg of je me bijles biologie wou geven?" Ik knik. "Nou, dat hoeft niet meer. Mijn ouders hebben achter mijn rug om voor me geregeld dat een jongen die bij ons in de straat woont bijles gaat geven." zegt hij. Ik baal er enorm van, als ik hem bijles zou geven, dan zou ik meer tijd met hem door kunnen brengen. "Oh, oke." antwoord ik. "Ik had liever bijles van jou gehad." zegt Niall. "Oh, dat maakt niks uit hoor, jij kan er ook niks aan doen." antwoord ik. "Eleana, je moet echt komen, Felice is een beetje geïrriteerd aan het raken omdat je zo langzaam bent." hoor ik Liam roepen. "Waar gaan jullie heen?" vraagt Niall terwijl we langzaam naar Liam en Felice lopen. "Naar de stad, we moeten cadeautjes kopen voor Catelynn, en kleren voor vrijdag." antwoord ik. "Niall ga je ook mee? Dan hoef ik niet alleen te wachten tot ze klaar zijn met kleren passen." vraagt Liam. "Uhhmm, ja ik wil wel mee, als jullie dat ook goed vinden." antwoord Niall, en hij kijkt naar Felice en mij. "Oh nee hoor geen probleem, als we nu maar gaan anders missen we de bus." antwoord Felice, en ze trekt Liam al mee. Niall en ik lopen snel achter ze aan richting de bushalte.
"Oke, nu moeten we nog uitzoeken welke het word." zeg ik. We zijn al een halfuur in het onesie winkeltje, het is een heel klein winkeltje waar ze ontzettend veel onesies verkopen. Felice en ik hebben 15 onesies uitgekozen, en nu moeten we de leukste uitkiezen voor Catelynn. Uiteindelijk blijven er 2 over. Een tijgertje en een eenhoorn. "Welke vinden jullie dat we moeten pakken?" vraagt Felice aan Niall en Liam. "Tijgertje." zeggen ze tegelijk. "Oke, dat is duidelijk. Het word tijgertje." zegt Felice lachend, en ze loopt naar de kassa.
Na nog twee uur lang in de stad te zijn geweest om een nieuw setje kleren voor Felice en mij te kopen, en Liam en Niall hebben ook een cadeau voor Catelynn gekocht, zitten we in de bus terug naar huis. Liam en Niall hebben voor Felice en mij de kleren uitgezocht. Liam en Felice moeten een bushalte eerder uitstappen dan Niall en mij, en als we uitstappen bij onze bushalte stelt Niall voor om met me mee te lopen naar mijn huis. We kletsen over van alles en nog wat, en als we bij mijn huis aankomen nemen we afscheid, en hij geeft me nog een knuffel. Als ik binnen ben loop ik meteen door naar mijn zolderkamer, en ik trek het setje kleren nog eens aan. Ik ben er echt heel blij mee, Niall heeft het meeste ervan uitgezocht. dat zal dus ook wel de reden zijn dat ik het zo leuk vind. Ik ben echt hopeloos verliefd op die jongen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen