Langzaam kwam iedereen aan de kant. Voor Jack was het moeilijk ,want hij was nu al doodop. De vrouwelijke spits liep naar de coach toe. "U had me niet verteld dat dit team er niks van bakte." De coach knikte. "Als ik dat had gezegd, zou je dn nog hebben meegedaan? Denk dat maar eens over na." Ook Mark was bij de groep gaan staan en kreeg van de managers een bidon met water erin. Mark knikte als bedankt en liep richting de kleedkamers waar de rest van het team al naar toe was voor een teamoverleg.
"Ah Evans, je bent ook nog gekomen. Zitten nu!" Meer zei de coach niet. hij keek chagrijnig en mark kon het goed begrijpen. Ze hadden de eerste helft al drie tegendoelpunten gekregen. Mark voelde zich erg schuldig de eerste paar schoten stopte hij met de hand van god, maar nadat ze geestslot gingen gebruiken was hij machteloos.
"Oke Aphrodite, ik zag jou geen enkele keer in de aanval. Nu Blaze er niet is hebben we je juist zo hard nodig. Dragonfly, leert nou eens een keer door te breken. Ik snap niet wat jij überhaupt in dit team doet. JE DOET NAMELIJK NIKS! Eagle, heb jij nou in Amerika gespeeld? Breng die bal naar voren. Laat die dribbelkunsten eens zien! Glass.... Glass.... Glass..... REN NIET WEG VOOR DIE BAL! GA DE STRIJD AAN! HET IS DAT BLAZE ER NIET IS OF JE WAL ALLANG EERSTE WISSELS!"
Mark zag dat iedereen gewoon zich ongemakkelijk begon te voelen. Was dit de manier waarop zijn vader coachte of was hij nu geërgerd, omdat Axel er niet bij was?
"Saunders, ik wil een paar van je tackles zien. NET ALS DE HELE VERDEDIGING! WAAROM STAAN JULLIE ANDERS IN DE VERDEDIGING! Swift, ga eens mee naar voren. Met jou snelheid ben je snel genoeg terug! Frost laat eens wat zien en Scotty jij ook. Wallside..... Ik snap niet wat jij hier nog doet? Ben... Ben je serieus aan het huilen? Whatever!
Evans ik wil even alleen met jou praten. De rest ga maar weer het veld op. De tijd is bijna voorbij".
Nadat iedereen de kleedkamer uit was gelopen ging de coach zitten. "Mark... Je weet dat je een aanvoerder bent. Waarom doe je niks ? Waarom steun je je team niet!" Mark kon geen antwoord geven. "Luister Blaze deed dit, maar uiteindelijk dacht hij alleen aan zichzelf. Wees een goede aanvoerder, eentje die ook aan het team denkt. Oja Mark, het antwoord voor al je problemen kan je vinden op het veld!"
Mark keek z'n vader na en herhaalde de woorden nog eens. "Het antwoord voor al je problemen kan je vinden op het veld!"

De rest van het team liep net het veld op, toen Mark ook weer kwam aanlopen. Hij keek naar het doel, dat hij schoon moest houden. Langzaam naardere hij zijn plek tijdens de wedstrijd. Om zijn woede af te reageren gaf hij met zijn vuist een dreun op de paal. Mark was kwaad op zichzelf. Occult had al drie keer gescoord, maar Mark wist zeker dat hij die schoten tegen kon houden. De scheidsrechter legde de bal weer op de stip. Twee spelers van Occult stonden naast de bal. De scheidsrechter floot, de wedstrijd was weer begonnen.

Dee aanvaller van Occult stormde door naar voren. Er bleek geen geest-slot aan te komen. Mark stond klaar voor om de hand van god in te roepen, maar plots gebeurde alles zo snel. Hij kon het haast niet geloven. Aphrodite maakte een sterke sliding en had de bal gewonnen. Met volle vaart dribbelde hij naar voren. De bal werd door gepasst naar Eric die een Three Sixty met de bal maakte om langs de speler van Occult te komen. Verder kon hij niet komen, want er stond een boom van een kerel voor hem. Hij moest de bal wel terug spelen. Timmy had de bal en wilde die doorspelen naar Nelly. "Nee, speel de bal naar mij!" riep Kevin. Kevin had een vrij pad richting het doel en ging met al zijn kracht richting het doel. "Dit ga je niet redden man, want hier komt mijn DRAKENPOEIER!
Een gigantische blauwe draak verscheen op het veld en ging met volle vaart richting het doel van de tegenstander.

"GOAL! RAIMON HEEFT GESCOORD! DRAGONFLY HEEFT RAIMON ZIJN EERSTE DOELPUNT GELEVERD! DE STAND IS NU 1-3!"

Vlak daarna gebeurde dit zelfde en wist Kevin nog een keer te scoren. De stand was 2-3
Iedereen was verbaast. Mark begon te juichen, de coach van de tegenstanders was verbaast net als Nathan en Jack en Kevin glimlachte zachtjes. "Zei hij nou draken poeier?" vroeg Jack. "Ik denk dat hij zijn schot zo noemt ja" zei Nathan.

Occult mocht weer uitnemen en ging weer volop in de aanval. Ditmaal was het echter Timmy met de tackel, maar van aanvallen kwam het niet, want Occult had gelijk weer de bal. Vervolgens kwam Shawn met de sliding en probeerde door te stoten naar voren, maar hij werd ook onderuit gehaald. Shawn bleef even liggen en de scheids had een gele kaart getrokken voor Occult's speler. Net toen Aphrodite de bal wilde spelen keek iedereen naar de Oost-kant van het veld.

Langzaam kwam iemand dichterbij gelopen. Degene droeg een zwarte broek en een oranje sweater met capuchon. Met zijn handen in de zakken kwam de persoon dichterbij, totdat deze naast de coach van Raimon stond. Daar deed hij zijn capuchon af, het was Axel! Axel had een klein gesprek met de coach. Vervolgens liep hij achter de tribunes en kwam al snel aangelopen in een voetbal tenue, behalve het shirt. Eén van de managers gaf hem een shirt, die hij aantrok. Het was rugnummer tien, Axels rugnummer.
Een grensrechter kwam aanlopen en hield een bord op, met daarop een groene tien en een rode 12. De vrouwelijke spits van Raimon ging op het bankje naast de coach zitten en keek met een glimlach richting Axel.

"BLAZE IS TOCH GEKOMEN! DIT KAN EEN WONDER BETEKENEN VOOR RAIMON!!"

Axel liep richting de vrije trap en gaf een klein duwtje tegen Aphrodite dat hij aan de kant moest gaan. Deze gehoorzaamde gelijk. De scheidsrechter floot en Kevin rende gelijk naar voren, maar Axel speelde de bal naar achteren. Kevin reageerde verbaast. "Hé, wat was dat?"
Mark reageerde ook gelijk fel. Het boeide hem niet of Axel hem mocht of niet.
"Hé wat doen jullie? Waar is de vlammentornado gebleven, Axel!!"
"We winnen niet door dom naar voren te spelen!" reageerde Axel tot Marks verbazing en zachtjes voegde hij eraan toe; "Nog niet. Het is nog te vroeg".
"Wat ben jij toch een lafbek!" gilde Kevin. "Timmy speel de bal naar mij!"
Maar toen Kevin naar voren wilde rennen, werd hij door twee brede verdedigers tegengehouden.
"Ze hebben hem ingesloten!" riep Nathan wanhopig, maar Timmy was net zo wanhopig en gaf de bal aan Nathan. Deze moest het hebben van zijn snelheid en ging daarom mee naar voren. Axel was beter vrij dan Kevin en kreeg daarom de bal. Doordat Axel rustig naar voren rende kon Kevin vrijkomen.
"Axel, geef me nu de bal!"
"Rustig aan Kevin, ik probeer iets te bedenken".
"Prima, dan schiet ik wel voor jou!"
"Nee niet doen!"
"Houd deze maar tegen! Draken-Poeier"

De keeper van Occult begon raar met zijn handen te bewegen en er ontstond een raar portaal, waar Kevins schot recht in kwam. "Ik noem deze techniek Warpgat. Met dat slappe schot passeer je met echt niet. Dat stop ik met gemak".
Kevin viel neer op zijn knieën. "Je noemt mijn drakenpoeier een slap schotje?!"

Vervolgens gebeurde alles weer zo snel voor Mark. De coach van de tegenstanders riep; "Het is tijd lijkt me, om er een eind te maken. Oke tref ze maar weer met een geestslot!" De opstelling namen ze alweer aan en Mark keek angstig om zich heen. Het antwoord moest ergens op het veld zijn.
"Niet weer een geestslot. Als we nog een goal tegen krijgen, word het moeilijk om weer terug in de wedstrijd te komen. En verliezen we, dan doen we niet meer mee met het voetbalfrontiertoernooi!"
Mark trok zijn handschoen strakker en keek vervolgens recht naar de bal. "IK MOET ZE STOPPEN!"
Niemand lette echter op Mark, want Geestslot was net uitgevoerd. Iedereen probeerde zich te bewegen, behalve Axel. Hij bleef rustig en keek richting de coach van Occult. Op dat moment wist Mark het. Doordat de coach aan het sing zeggen was, werden de oren gehypnotiseerd en door de rare opstelling de ogen. De hersenen raakte in de war en konden niet goed meer functioneren.
"Oke ik snap het! BLABLABLABLA BREEK!" gilde Mark net toen er weer een spookschot werd afgevuurd.
Mark voelde dat hij zich kon bewegen, maar met de hand van god kwam hij nooit meer op tijd. Mark dook naar de bal met zijn vuist uitgestrekt. "Vuurbalknokkel!"

"OW, WAT EEN GEWELDIGE REDDING VAN EVANS! HIJ HEEFT HET GEHEIM VAN HET GEESTSLOT ONTDEKT! BETEKENT DIT DAT RAIMON NOG EEN KANS HEEFT OM TE WINNEN?"

De coach van Occult reageerde fel. "Och nee, jullie hebben ons geheim ontdekt. Laat maar het is toch de laat!"
"Het is nergens te laat voor! Want nu gaan wij pas echt goed los! Pass de bal naar voren!" riep Mark
Timmy ontving de bal en keerde zich naar Mark. "Ja, maar aanvoerder... Kevin schot is zinloos!"
"Kom op geloof in hem oké?"
"Inderdaad" riep Nathan "We kunnen niet verliezen. Niet vandaag!"
"Precies er tegenaan!" maakte Mark het af.

Kevin ontving de bal en dreunde door naar voren. Maar toen zag Kevin dat de keeper al weer een warpgat had opgeroepen. Kevin kneep zijn ogen fijn, maar op dat moment kwam Axel naast Kevin rennen.
"Kijk niet naar zijn handen. Dat is ook hypnose. Het brengt je uit je evenwicht en maakt je schot veel slapper".
"Huh? Probeerde je daar achter te komen?"
Axel antwoordde niet, maar verminderde meer vaart.
Kevin stond klaar om te schieten, maar voordat hij schoot keek hij naar Axel ."BLAZE!" Kevin voerde drakenpoeier uit, maar het schot ging omhoog.
"Waar schiet je op?" riep Eric.
"Het is geen schot, maar een pass!" gilde Mark.
Het was nu de beurt aan Axel, die met zijn vlammentornado omhoog schoot en het schot van Kevin weer naar beneden schoot. De keeper kon er niks meer tegen doen en het was een doelpunt voor Raimon. Ze kwamen terug, want het stond alweer 3-3.

"HET STAAT 3-3 MET NOG DRIE MINUTEN OP DE KLOK. RAIMON HEEFT ZICH WETEN TERUG TE VECHTEN, MAAR MOET DIT EEN VERLENING WORDEN? DEZE WEDSTRIJD IS SPANNEND, WANT DEZE PLOEGEN ZIJN ALLEBEI AAN ELKAAR GEWAAGD!"

Occult mocht weer uitnemen. "Dragonfly, laten WIJ er dit keer een EIND aan maken!" Kevin knikte naar Axel. Axel maakt een tackel op Occult en wist de bal te stelen. Kevin ontving de bal van Axel en schoot opnieuw zijn draken-poeier in de lucht. Vanaf daar schoot Axel zijn vlammentornado af, maar toen Axel net zijn schot afvuurde riep ze allebei tegelijken tijd; "Draken-Tornado!

(Ik doe alleen nog trailers bij wedstrijden. Het is erg veel werk ;) )

Reageer (1)

  • LokiofAsgard

    Whoop whoop, welkom terug Blaze xD
    Snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen