Foto bij O14

~Maandag~
"Ja, ik vind Niall leuk." flap ik eruit. Oh nee, wat heb ik nu weer gedaan, Harry en Niall zijn beste vrienden, Harry verteld het echt wel tegen Niall. "Aaaaaahhh, wat schattig. Ik had het wel een beetje door hoor. Eigenlijk was het wel overduidelijk. Maak je maar geen zorgen, ik zeg het niet tegen Niall, dat moet je zelf doen." zegt Harry. "Waarom vertel ik dit tegen jou?" zeg ik, oeps, ik was hardop aan het denken. "Blijkbaar vertrouw je me, en je kan me vertrouwen, echt waar!" zegt Harry lief. "Oke, ik vertrouw je." zeg ik, en ik meen het. Harry gaat niks zeggen, daar heeft hij me wel van overtuigd nu.

"Weten jullie al dat Catelynn vrijdag jarig is?" vraagt Felice aan de jongens, het is grote pauze. Ik kijk naar de jongens, en aan hun verbaasde gezichten te zien wisten ze dat dus niet. "Jaaaa! Ik ben vrijdag jarig!" roept Catelynn blij. "Jullie mogen vrijdagavond naar mijn huis komen, ik geef een klein feestje om het te vieren." voegt ze er nog aan toe. "Jeeej, ik hou van feestjes!" roept Louis. "Ik hou ook van feestjes, wanneer is er een feest?" vraagt Perrie, de vriendin van Zayn, verbaasd. Ze is net aan komen lopen samen met Suze, haar beste vriendin. "Ik ben vrijdag jarig, en ik geef een klein feest om het te vieren. Jullie mogen ook wel komen hoor." antwoord Catelynn. "Aaah, dat is lief van je, ik zal er zijn!" zegt Perrie. "Ja, ik kan het toch niet maken om Zayn uit te nodigen en zijn vriendin niet. Liam en Louis jullie mogen je vriendin ook wel meenemen hoor." zegt Catelynn. "Oke, ik zal vragen of Eleanor kan." zegt Louis. "Ik zal Sophia ook wel vragen." zegt Liam.

~Dinsdag~
Felice en ik zitten in de bus richting het gebouw waar we dansles hebben. Het regent al de hele dag, en aangezien ik al nat was geworden met naar huis fietsen, had ik niet zo'n zin om nu alweer door de regen te moeten. "We moeten nog een cadeau voor Catelynn gaan halen, en ik wil ook een leuk setje voor vrijdagavond." zegt Felice. "Ja, ik wil ook een nieuw setje! Wat wil ze eigenlijk hebben voor haar verjaardag?" "Ik heb geen idee. Het moet wel iets origineels zijn, we kopen elk jaar parfum, sieraden, make-up of badschuim voor elkaar." zegt Felice, en ze heeft helemaal gelijk. Maar het is best moeilijk om cadeaus voor iemand te kopen, ik ben daar echt slecht in. Dan schiet me iets te binnen. "Ik weet wat!" roep ik blij, net iets te hard. Ik krijg een boze blik van een oude man die ook in de bus zit. Felice kijkt me verbaasd aan. "Catelynn zeurt toch altijd dat ze een onesie wil." zeg ik. "Dat is het beste idee ooit!" zegt Felice blij. "Waar verkopen ze die dingen?" vraagt ze dan. "In de stad is een nieuw winkeltje waar ze er heel veel verkopen, dus dan kunnen we ook meteen een setje kleren zoeken." antwoord ik. "Oke, zullen we dan morgen na school gaan? We zijn toch gelijk uit." zegt Felice. "Oke, is goed." antwoord ik haar.

Reageer (1)

  • 5secsofpayne

    Awhhhh, lief dat ik erin zit :):).
    Snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen