Ik leunde voorover en inspecteerde mezelf nog even in de spiegel. Vervolgens haalde ik een hand door mijn krullen heen en rechtte mijn rug.
Zag ik er wel goed genoeg uit?
Mijn vrienden, Niall en Liam hadden een date voor me geregeld. Ze hadden Zayn ontmoet en hij wist de perfecte date voor me, Louis.
Ik trok zijn blazer nog ietsjes rechter en hield mijn hoofd een beetje schuin.
Wat als Louis zou vragen wat voor een werk hij had?
''Harry! Je date is er!'' Riep een Iers accent vanuit de keuken waardoor ik een sprongetje maakte.
Nu zou het gaan gebeuren, mijn date was er. Ik kon het niet maken om nu nog af te zeggen.
Glimlachend greep ik mijn mobiel en portemonnee en liet nog snel even mijn blik over de kamer heen glijden. Bijna had ik de roos vergeten die ik had gekocht maar op het laatste moment dacht ik eraan.
Ik pakte de roos terwijl ik mijn zwarte trenchcoat aantrok.
Niall en Liam drukten ieders een kus tegen mijn wangen aan. Liam gaf me een bemoedigend knikje terwijl Niall een vage heupbeweging maakte.
Ik dacht helemaal niet aan seks. Ik had gewoon zin in een gezellige date.
Met een vloeiende beweging maakte ik de deur open en in de deuropening stond de mooiste jongen die ik ooit had gezien. Zijn ogen waren helder, zo blauw. Zijn warrige haar zat in een leuk model en hij had een grote grijns op zijn gezicht.
Damn, Louis was echt hot.
Ik glimlachte naar Louis en trok hem in een korte knuffel.
''Ik ben Harry.'' Glimlachte Ik en Louis knikte. Ik haalde de roos achter mijn rug vandaan en gaf de bloem aan Louis. ''Ik heb een roos voor je, ik hoop dat je de roos leuk vindt.'' Grijnsde ik.
Louis begon te blozen en knikte. ''Ik vind het een hele mooie roos. Ik ben Louis trouwens. Zullen we gaan? Ik heb gereserveerd in een van mijn favoriete restaurants, ik hoop dat je van Italiaans eten houdt.'' Glimlachte Louis.
Daar was ik dol op.
''Je hebt geluk, Italiaans eten vind ik geweldig.'' Glimlachte ik.
Louis pakte mijn hand vast en leidde me naar de auto. Hij opende de deur en ik stapte in.
''Wat een gentleman.'' Lachte ik waardoor Louis me een tikje gaf met de roos, op mijn hoofd. ''Moet diegene zeggen die een roos voor zijn date meeneemt.'' Lachte Louis.
Ik bloosde, was het té cliché? ''Een nul voor de knappe jongen.''
''Flirt.'' Grijnsde Louis terwijl hij ging zitten en de auto startte. Hij leunde voorover en zette de radio aan. Vervolgens deed Louis zijn riem om en reed weg.
Ik dacht dat ik de allerslechtste autobestuurder ter wereld was.
Ik was blij dat we de autorit overleefd hadden. Ik kon niet geloven dat iemand nóg slechter kon rijden dan mij. Louis reed roekeloos door de straten van Londen heen en had bijna een auto-ongeluk veroorzaakt.
Lachend opende Louis de deur voor me terwijl ik een verdwaalde pluk uit mijn ogen streek.
''We zijn er.''
Ik lachte en rolde met mijn ogen. ''Ik dacht dat er nooit een einde aan zou komen, ik dacht dat we recht tegen die vrachtwagen aan zouden rijden.'' Mompelde ik.
Louis begon ook te lachen. ''Nét niet. Met mijn geweldige skills kon ik die vrachtwagen ontwijken. Maar ja. Kom je? We zijn al een beetje laat.''
Ik grijnsde en stapte uit terwijl we samen naar binnen liepen.


Yayy! Weekend! Hoe was jullie dag? Ik had tot 13;05 les haha. Ik had tijdens Natuurkunde en scheikunde een proefje dus ik zag er ongeveer zo <KLIK> uit. Maar ja, ik hoop dat jullie het een leuk hoofdstukje vonden c: En ik werd wakker met het vreselijke nieuws dat Nelson Mandela overleden was. Misschien wel het belangrijkste persoon van deze wereld. R.i.p Nelson Mandela, 1918 - 2013 †.

Reageer (2)

  • HaveAGoodDay

    Snel verdr dit is geweldig

    1 decennium geleden
  • LarryIsLove

    ga je snel verder ?
    xxxxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen